f

L’agenda no et va permetre assistir a la jornada 'Arquitectura hospitalària i salut. Un binomi transformador'? Mira’n el vídeo!

El passat 18 de juny, la jornada tècnica va abordar els aspectes més rellevants en matèria de planificació, disseny i impacte del nou hospital de les Terres de l’Ebre.

L’anunci de la creació del nou hospital de referència a les Terres de l’Ebre ha generat un debat important; com ha de ser? Quins criteris o disseny ha de complir? La jornada Arquitectura hospitalària i salut. Un binomi transformador  va donar resposta a aquestes i d’altres preguntes a Tortosa, el passat 18 de juny. 

La jornada va ser coorganitzada per la Delegació Territorial de Tarragona del COPC, el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya per aportar el màxim coneixement i enriquir el debat sobre les característiques generals que ha de tenir aquest nou hospital. A l’acte hi van participar professionals amb una dilatada trajectòria en el camp de la planificació i disseny hospitalari, com l’exconseller de Salut de la Generalitat, el Dr. Eduard Rius, o la psicòloga Anna Morros, psicòloga especialitzada en recursos humans.

Totes aquelles persones que no van poder seguir l’acte quan va tenir lloc, i totes aquelles que hi van assistir però en volen recuperar alguna informació, tenen una segona oportunitat gràcies al vídeo de la jornada. Aprofiteu-vos-en!

 
 

Comparteix

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC i el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes signen un conveni de col·laboració
Ambdues entitats es comprometen a col·laborar activament per  fomentar la  lluita contra l’intrusisme, l’ocupabilitat i/o l’assoliment de competències professionals