f

Nou conveni de col·laboració entre la Delegació i l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Ambdues entitats estan interessades a crear sinergies i col·laborar en qüestions de mutu interès.

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC i l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) han signat un conveni de col·laboració. Ambdues entitats estan interessades a crear sinergies i col·laborar en qüestions de mutu interès. L’acord vol afavorir la cooperació entre la Delegació i AFANOC en aquelles qüestions que abordin projectes socials i que vetllin per una millora de la salut mental dels infants amb càncer i les seves famílies.  

Així mateix, ambdues entitats es comprometen a fer difusió de les activitats i els projectes que s’adeqüin als seus objectius socials o puguin ser d’interès del seu col·lectiu. Així com de cessió d’espais o realització d’activitats formatives amb els professionals qualificats. 

L’acte de signatura del conveni ha comptat amb l’assistència de la presidenta de la Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Eva Llatser, del delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy i la psicòloga de l’AFANOC Tarragona, Naiara Mestres. 


Comparteix

f

La seu de la Delegació adapta les seves instal·lacions per a persones amb mobilitat reduïda
La reforma de l'escala d'entrada a la finca i la instal·lació d'un elevador que dona accés al replà de l'ascensor culmina amb un edifici apte per a l'accés de totes les condicions de mobilitat.