f

Salou acull el 28 d’octubre la IV Jornada: Psicologia de l'esport, el valor de la salut

L’esdeveniment es programa en format híbrid, presencial i virtual.


La IV Jornada: Psicologia de l'esport, el valor de la salut tindrà lloc el proper 28 d’octubre al Teatre Auditori de Salou (carrer de l'Advocat Gallego, 2. Salou) i serà retransmesa en directe per a les persones que la vulguin seguir virtualment. La Jornada programa una ponència inaugural, una de cloenda i dues taules rodones al voltant de la importància del professional de la psicologia de l’esport en l’àmbit de la salut.

La temàtica de la Jornada parteix que un dels àmbits professionals de la psicologia de l'esport i l'activitat física és el d'ajudar a garantir la salut general de les persones, per exemple en el cas de la intervenció psicològica en programes generals d'exercici físic en tractaments mèdics. Una mostra d’això és el treball que es fa amb pacients amb problemes cardiovasculars, que necessiten acompanyament en la seva rehabilitació per assolir una recuperació òptima. L’àmbit d'actuació de la psicologia és el relacionat amb els aspectes psicoemocionals que es donen en els processos de rehabilitació i adaptació de les persones pacients. Els psicòlegs i psicòlogues participen en la prescripció i adherència a l'exercici físic amb finalitats saludables i, d'aquesta manera, la psicologia de l'esport i l'activitat física utilitzen programes que tenen benefici terapèutic i ajuden a millorar la salut general de les persones.

L'objectiu de la Jornada és donar llum i potenciar la tasca de la psicologia de l'esport i l'activitat física a l'àmbit de la salut i la necessitat de treballar de forma coordinada i consensuada entre els diferents sectors professionals implicats en el diagnòstic, intervenció i prescripció d'activitat física saludable, amb el suport de coneixements basats en la màxima evidència científica.

La inscripció a la Jornada i tota la informació és disponible en aquest enllaç a l’apartat de formació del web, però podeu consultar aquí el programa. L’esdeveniment pot seguir-se de forma gratuïta, però cal estar-hi inscrit, ja sigui per assistir-hi presencialment o per seguir-la virtualment.



Comparteix

f

Reus acull la 'I Jornada Pedagogia i Salut: 2n cicle. El dolor del silenci. Conductes autolesives i d'aïllament'
La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona col·labora en l'organització de l'activitat, i l'Ajuntament de Reus en gestiona la inscripció de l'esdeveniment del proper 15 d'octubre.