f

Acompanya el descans i les vacances amb el Psiara, la revista sobre psicologia dels col·legiats i col·legiades del COPC

L’editorial ‘Bon descans, bona lectura’, del degà Mattioli, te n’avança els continguts i les principals aportacions de cada article.


Un trimestre més, la revista digital del COPC arriba a mans dels col·legiats i col·legiades per aportar articles divulgatius sobre psicologia. Si t’agrada llegir sobre psicologia, però durant l'estiu necessites descansar una mica d’articles, investigacions i estudis científics, el Psiara té la fórmula perfecta per a tu. 

Com tants altres projectes del COPC, el Psiara és una obra coral que s’edita gràcies a la col·laboració i aportacions dels col·legiats i col·legiades: et convidem a escriure-hi i a llegir-la!

Esperem que el Psiara d’estiu acompanyi el teu descans de bona lectura i que això motivi la teva participació en edicions posteriors. T’hi esperem!

Llegeix el Psiara en aquest enllaç o prement damunt de la imatge:


 

Comparteix

f

Novetats en relació amb el sistema de cotització en el règim d'autònoms de Seguretat Social
“Real Decreto-ley 13/2022, de 26 de julio, por el que se establece un nuevo sistema de cotización para los trabajadores por cuenta propia o autónomos y se mejora la protección por cese de actividad”, publicat al BOE del dia 27/07/2022