f

Cicle de ponències sobre sortides professionals i el mercat laboral, una per a cada àmbit professional de la psicologia

El cicle arrenca el proper 8 de juny amb la ponència El perfil del psicòleg o psicòloga avaluador en tinença d’armes.

El Departament de Desenvolupament Professional del COPC reobre el cicle de ponències sobre sortides professionals de la psicologia, un projecte que pretén donar a conèixer les diferents sortides professionals de la professió a través de l’experiència dels experts i expertes que formen part de les seccions professionals del COPC.  

El cicle comprendrà un total de 12 sessions, d’hora i mitja de durada cadascuna, en què els i les ponents donaran a conèixer perfils molt específics de cada àrea d’intervenció com ara el d’altes capacitats, el rol del psicòleg o psicòloga en institucions penitenciàries o l’especialització en casos de suïcidi, per posar-ne alguns exemples. 

Aquest programa, gratuït per a tot el col·lectiu, està inicialment pensat per als més joves de la professió, però també hi pot participar qualsevol col·legiat o col·legiada que tingui interès a conèixer la gran diversitat de sortides professionals que hi ha al mercat laboral.

Durant aquest segon trimestre de l’any, s’ha programat la primera ponència pel 8 de juny sobre el Psicòleg o psicòloga avaluador per a la tinença d’armes, a càrrec de psicòlegs i psicòlogues experts en l’àmbit que treballen a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Si vols inscriure't a la ponència, totalment gratuïta, clica aquest enllaç

A la tardor, El Departament de Desenvolupament Professional farà públic el programa complet de la resta de ponències de totes les àrees d’intervenció de la psicologia. 

Davant de qualsevol dubte, pots contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional del COPC escrivint a ocupacio@copc.cat.

Comparteix

f

Indicacions per accedir a l'àrea privada de persona col·legiada
Com accedir a l'àrea privada si no recordes la teva contrasenya