f

Col·legiats, col·legiades i empreses ja es poden inscriure al 'networking' professional del saló BizBarcelona del pròxim 23 d’octubre

La Intercol·legial organitza el un networking amb agenda personalitzada per a cada participant per tal posar en contacte empreses i professionals. Participació i entrada gratuïta per a persones col·legiades.

El Bizbarcelona és el saló que tindrà lloc a la Fira de Barcelona, els dies 23 i 24 d'octubre, on comerços, pimes i persones treballadores autònomes poden obtenir el coneixement i les eines per créixer els seus negocis, connectar amb experts i amb altres professionals amb les seves mateixes necessitats, i mantenir-se actualitzats en les últimes tendències del mercat. 

Dintre de la programació del Biz, el 23 d'octubre de 10 a 14 h, hi haurà el networking organitzat per la Intercol·legial: entrevistes, amb agenda personalitzada per a cada empresa o professional participant segons els seus interessos.

Els col·legiats, col·legiades i empreses que s'hi inscriguin fins el 18 d’octubre rebran una agenda d’entrevistes feta a mida. Només et cal publicar el teu perfil, gratuïtament, a través de la pàgina networkingprofessional.cat.

Què és el networking de la intercol·legial?

Un punt de trobada virtual entre professionals col·legiats, col·legiades i empreses de tots els sectors. Publica gratuïtament la teva oferta de feina o el teu perfil professional i fes contactes de qualitat de manera ràpida, amb la garantia dels col·legis professionals. El teu anunci es publicarà en al web del networking, i durant el saló Bizbarcelona les persones interessades podran contactar amb tu directament i, si és necessari, quedar posteriorment qualsevol altre dia, sense intermediaris. Així de fàcil. 

A més, en el marc del saló Bizbarcelona, podràs entrevistar-te personalment amb les empreses o els perfils que més t’interessin, amb cita prèvia.


Recorda que, tal com vam publicar en aquesta notícia, els col·legiats i col·legiades poden tramitar l’entrada gratuïta al saló amb el codi promocional que s'hi especifica.


Comparteix

f

Aquest dijous 10 d'octubre arrenca el concurs de curtmetratges del Festival PSICURT en sessions obertes a la ciutadania
Entre el divendres 11 i dissabte 12 d’octubre es projectaran les 25 obres seleccionades a diferents espais de Tarragona i Reus