f

Comença l'any donant un cop d'ull als títols que la Biblioteca del COPC descataloga i t'ofereix en donació

Revisa les obres esporgades del fons de la biblioteca i queda't amb les que et resultin de més interès.

Tal com el COPC ha informat durant els darrers mesos de l'any 2023, la Biblioteca del Col·legi, dins la gestió de la seva col·lecció està duent a terme un esporgat d'aquells documents que han deixat de ser d'interès o que ja no inclouen informació prou pertinent per a les persones usuàries del servei.

L'objectiu de l'esporgat és oferir una col·lecció òptima i de qualitat adaptada a les necessitats dels col·legiats i les col·legiades. Un cop duta a terme aquesta tasca, la Biblioteca posa a la teva disposició un llistat de llibres que s'ofereixen en donació i que pots consultar prement aquí

Pots fer-te amb el títol que més t'interessi escrivint a biblioteca@copc.cat. La data límit de peticions és el proper 11 de gener i s'atendran per ordre d'arribada. Per a més informació, podeu prémer aquí.


Comparteix

f

Ja has mirat quina oferta formativa han preparat per a tu les seccions professionals del COPC sobre el teu àmbit professional o d’interès?
Fes clic al programa d'activitats formatives específiques, de gener a març de 2024, de cada secció o àmbit professional.