f

El 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats continua sent un esdeveniment fonamental al sector

En la pròxima edició, el COPC assumirà la secretaria tècnica del Congrés per liderar l'organització i programació de les activitats que formaran part de les dues jornades

El 27 i 28 de maig, més de 600 professionals, entre persones assistents i ponents, van reunir-se al Teatre Lliure i en d’altres espais culturals de Montjuïc per posar sobre la taula els reptes actuals als quals s’ha de donar resposta des dels serveis socials.

El lema d’aquesta edició ha sigut Navegar (avançant) en els marges de la intervenció social i tenia l’objectiu de recuperar la mirada crítica per part dels professionals del propi sistema. El congrés es va constituir en 19 taules rodones amb 61 persones ponents, i més de 40 professionals presentant comunicacions.

El Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats és una iniciativa intercol·legial de 4 col·legis: el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC).

La responsabilitat en la gestió, el disseny de l’activitat, l’elecció de la temàtica a tractar i l’organització és compartida pels quatre col·legis que es coordinen en quatre comitès. Enguany, però, la secretaria tècnica d’aquesta cinquena edició ha estat en mans del CEESC. 

En la pròxima edició, el COPC serà qui assumirà la secretaria tècnica del Congrés per liderar la programació de les activitats i per tornar a posar la intervenció social en l'epicentre del debat. 


en COPC

Comparteix

f

El catàleg de la biblioteca s'amplia en 12 llibres més aquesta última setmana de maig
D'altra banda, la biblioteca també t'ofereix el servei de l'hemeroteca perquè puguis consultar les diferents publicacions periòdiques.