f

El cicle de ponències sobre sortides professionals de la psicologia arrenca el proper mes de maig

Aquest any les ponències donaran a conèixer alguns perfils especialitzats de cada àrea d’intervenció.

El Departament de Desenvolupament Professional del COPC engega novament aquest 2022 el Cicle de sortides professionals de la Psicologia, un projecte que pretén donar a conèixer les diferents sortides professionals de la professió a través de l’experiència dels experts i expertes que formen part de les seccions professionals del COPC.  

El cicle comprendrà un total de 12 sessions, d’hora i mitja de durada cadascuna, en què els i les ponents donaran a conèixer perfils molts específics de cada àrea d’intervenció com ara el d’altes capacitats, el rol del psicòleg o psicòloga en institucions penitenciàries o l’especialització en casos de suïcidi, per posar-ne alguns exemples. 

Durant aquest primer trimestre de l’any es preveuen les següents ponències:

  • 11 de maig: Altes capacitats (inscripció disponible en aquest enllaç)

  • 18 de maig: El psicòleg o psicòloga en institucions penitenciàries

  • 1 de juny: Especialització en casos de suïcidi

També es preveuen les ponències relacionades amb tinença d’armes i neuropsicologia forense, la data de les quals comunicarem més endavant. 

Davant de qualsevol dubte, pots contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional del COPC escrivint a ocupacio@copc.cat.

Comparteix

f

Normativa sobre la retirada de la mascareta obligatòria amb efectes del 20 d’abril de 2022
L’ús és obligatori per a centres, serveis i establiments sanitaris o sociosanitaris, i en la resta de supòsits, cada centre pot recomanar la mascareta si es considera que les circumstàncies que hi concorren així ho aconsellen