f

El COPC cerca professionals amb orientació humanista per ampliar el servei de supervisions clíniques

El procés de recepció de candidatures estarà obert fins diumenge 9 de juny, a través de la borsa de treball del COPC.

La Junta Directiva de la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia del COPC, en col·laboració amb el departament de Seccions i el departament de Projectes de Desenvolupament Professional, va impulsar el 2021 el projecte de supervisions clíniques en les orientacions orientacions dinàmica psicoanalítica, sistèmica i cognitiu-conductual. 

Després de tres anys en funcionament, s’aposta per seguir ampliant el servei incorporant a professionals amb orientació humanista que puguin assumir el rol de supervisors.

Les persones interessades en participar com a supervisores, ja poden presentar la seva candidatura a través de la oferta publicada a la borsa de treball del COPC el passat 10 de maig (oferta amb referència R77939-543672). Els requisits són:

  • Disposar de la titulació com a Psicòleg o Psicòloga General Sanitari/ària o Psicòleg/òloga Especialista en Psicologia Clínica.

  • Formació de màster i/o postgrau en Psicoteràpia Humanista.

  • Haver realitzat un procés de psicoteràpia personal.

  • Comptar amb cinc anys d’experiència com a psicoterapeuta humanista (haver tractat un mínim de 10 casos i haver-hi dedicat, almenys, 500 hores).

  • Haver rebut supervisió durant, almenys, 150 hores.

  • Tenir experiència com a supervisor o supervisora durant, almenys, dos anys (havent-hi dedicat un mínim de 150 hores).

En el moment d’inscriure’s a l'oferta, és important adjuntar la documentació que es detalla al camp d’observacions de la mateixa.

El període d’inscripció estarà obert fins diumenge 9 de juny de 2024 i, durant el mes de juny, es durà a terme el procés de preselecció de les candidatures.

Davant qualsevol consulta, podeu contactar amb el departament de Projectes de Desenvolupament Professional a través del correu ocupacio@copc.cat

en COPC
# COPC

Comparteix

f

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) inicia la convocatòria pública de llocs de treball 2022-2024
La convocatòria inclou un total de 41 places de psicologia, que seran cobertes via concurs o valoració de mèrits.