f

El COPC estrena un canal de Telegram per continuar apropant l’actualitat de la institució a les persones col·legiades

L’aplicació servirà per difondre les formacions del Col·legi, les notícies rellevants, les ofertes de la borsa de treball, etcètera

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha estrenat un canal de Telegram amb l’objectiu de continuar apropant l’actualitat de la institució a les persones col·legiades. Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta, que ofereix una major privadesa i seguretat als seus usuaris, i que permet transmetre missatges a les persones que se subscriguin al canal. 

El COPC utilitzarà aquesta plataforma per enviar missatges de forma unidireccional als col·legiats i col·legiades, concretament, sobre formacions que s’organitzin, notícies rellevants, ofertes de la borsa de treball, celebració dels dies mundials, i aquella informació que es consideri oportuna difondre. 

Amb la creació del nou compte de Telegram, el COPC amplia els seus canals de difusió a les xarxes socials, ja que en l’actualitat disposa de perfils a Instagram, Twitter, LinkedIn i Facebook.

Per seguir-nos a Telegram, només has de fer clic aquí.


Comparteix

f

Comunicació de publicació del cens electoral definitiu per a les eleccions a Junta de Govern del COPC
El cens es pot consultar en totes les seus del Col·legi