f

El COPC i la UB organitzen la jornada 'Psicologia a l'Atenció Primària: Iniciatives nacionals i internacionals'

Serà el dia 20 d'octubre de 9 a 14 h en modalitat presencial amb traducció simultània a la Sala Modernista del Recinte de Sant Pau a Barcelona.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la Universitat de Barcelona organitzen la jornada Psicologia a l'Atenció Primària: Inciatives nacionals i internacionals programada pel proper divendres 20 d'octubre. L'esdeveniment serà en modalitat presencial amb traducció simultània a l'Aula magna del Recinte de Sant Pau a Barcelona.
 

L’interès principal d'aquesta jornada és proporcionar les informacions més rellevants sobre les iniciatives nacionals i internacionals de la psicologia a l’atenció primària. Comptarem amb la intervenció de ponents de prestigi com el Dr. David Millar Clark, coautor del programa NHS talking therapies for anxiety and depression així com amb referents institucionals del món de la salut. 

També hi participaran Joan Guàrdia, Rector Mgfc. de la Universitat de Barcelona; la Sra. Magda Casamitjana, directora del Pacte nacional per la salut mental; l'Hble. Sr. Manel Balcells, conseller de Salut i el Dr. Guillermo Mattioli, degà del COPC, que seran les diferents veus del sector encarregades de fer la taula inaugural de l'acte.

Podràs seguir la jornada a les xarxes socials amb el hashtag #JornadaPsicologiaAP i formalitzar la teva inscripció emplenant el següent formulari

Consulta el díptic per saber quin és el programa concret de la jornada:

Comparteix

f

El Col·legi actualitza la pàgina de El COPC en xifres amb dades de la borsa de treball
La pàgina permet consultar, en temps real, dades rellevants vinculades al COPC i als seus serveis