f

El COPC organitza la conferència "Rehabilitació neuropsicològica i prehabilitació en epilèpsia"

L'esdeveniment serà el dia 7 de juny a les 19 h i comptarà amb la presència de la Dra. Sallie Baxendale, catedràtica de neuropsicologia clínica a l'Institut de Neurologia de la UCL.

El proper 7 de juny, el COPC durà a terme la conferència Rehabilitació neuropsicològica i prehabilitació en epilèpsia / Neuropsychological Rehabilitation and Prehabilitation in Epilepsy, amb la presència de la Dra. Sallie Baxendale com a ponent. 

L'esdeveniment, que serà en línia a partir de les 19 h, té per objectiu principal conèixer les repercussions cognitives de l'epilèpsia, la cirurgia de l'epilèpsia i els mecanismes moduladors neuropsicològics tant pre com post intervenció. 

En aquesta conferència magistral, la professora Dr. Sallie Baxendale, experta en neuropsicologia de l'epilèpsia, respondrà preguntes com:

  • Quines són les repercussions neuropsicològiques de l'epilèpsia?

  • Podem evitar les seqüeles cognitives en cirurgia de l'epilèpsia?

  • Quins són els reptes als quals ens enfrontem en neuropsicologia de l'epilèpsia?

La Dra. també ens ajudarà a definir i conèixer l'aplicabilitat de la rehabilitació neuropsicològica en l'epilèpsia, descriure i conèixer l'aplicabilitat de la prehabilitació prequirúrgica en pacients amb epilèpsia i estudiar les prediccions prequirúrgiques per a modelar el perfil neuropsicològic postquirúrgic.

La conferència es realitzarà en anglès i s'oferirà traducció simultània.

Sobre la Dra. Sallie Baxendale

Sallie Baxendale és Catedràtica de neuropsicologia clínica a l'Institut de Neurologia de la UCL, Queen Square. Té més de tres dècades d'experiència clínica treballant amb persones amb epilèpsia a Londres i Oxford i és la presidenta actual de la Comissió de Mètodes de Diagnòstic de la Lliga Internacional contra l'Epilèpsia. Forma part de la Junta de Governadors de la Societat Neuropsicològica Internacional. Està especialitzada en l'avaluació neuropsicològica de les dificultats cognitives i conductuals de l'epilèpsia i en intervencions no farmacològiques per a aquesta malaltia.


Comparteix

f

La Setmana de la Psicologia del COPC finalitza la seva primera edició amb èxit d’assistents
424 persones van participar en les activitats programades entre el 8 i l’11 de maig