f

El COPC prepara la jornada "L'exploració i la valoració psicopedagògica en la pluridiscapacitat. Eines, dificultats i necessitats"

Es durà a terme el proper 20 d'abril a les 17 h en modalitat presencial a la seu central del COPC a Barcelona.

Hi ha diverses discapacitats i malalties poc freqüents que, en cursar amb diferents discapacitats, segons el grau i afectació d’aquestes, es converteixen en una pluridiscapacitat on la valoració de coeficient intel·lectual o de la capacitat i les habilitats resulten difícils d'extreure. Això fa que moltes vegades es prioritzi l'aspecte més sociosanitari o de cures i menys la capacitat de la persona.

Com podem donar cabuda a les necessitats, adaptacions, noves maneres de fer i experiències envers la millora de l’avaluació i intervenció psicopedagògica?

En parlarem a la jornada L'exploració i la valoració psicopedagògica en la pluridiscapacitat. Eines, dificultats i necessitats que té per objectiu apropar-se al col·lectiu de les persones amb pluridiscapacitat amb apunts sobre la recerca, les bones pràctiques psicoeducatives i les vivències de vida.

L'esdeveniment, organitzat per la Secció de Psicologia de la Intervenció Social i el Grup de Treball Psicologia i discapacitat, es celebrarà el dia 20 d'abril a les 17 h en modalitat presencial, a la seu central del COPC a Barcelona

Pots inscriure't a la jornada aquí i consultar els i les ponents de la sessió. 

A continuació, presentem el programa de la jornada:

17.00 - 17:15 h
Presentació i context de la jornada a càrrec de Vanessa Fuentes, membre del GT Psicologia i Discapacitat del COPC.

17.15 - 18.15 h  
Conferència marc a càrrec de Miquel Aguilar, neuròleg.

18.15 - 20.15 h
Bones pràctiques professionals a càrrec de:

  • Roser Pueyo, coordinadora del grup Neuropsicologia de la paràlisi cerebral de la UB.

  • Irene Pérez, de NEXE Fundació.

  • Professional del Centre Balmes.

  • Àngels Alda, del Centre de dia Esclat.

20.15 - 20.30 h
Cloenda a càrrec de Eduardo Brignani, coordinador del GT Psicologia i discapacitat del COPC.

T'hi esperem!

Comparteix

f

Aprofita la Setmana Santa per programar-te les formacions que faràs el proper trimestre amb el nou Programa d’activitats formatives del COPC
Totes les formacions d'abril a juliol de 2023 ordenades per àmbit professional, tipologia de curs i data: troba fàcilment totes les que t’interessen!