f

El COPC t’ofereix el suport per desenvolupar professionalment la teva carrera científica

El projecte tutoria científica neix amb l’objectiu de fomentar les carreres científiques en psicologia, essent aquesta una línia estratègica del Col·legi.

La promoció de les carreres científiques en psicologia augmenta el prestigi científic de la disciplina, cosa que desenvolupa la primera línia estratègica del Col·legi. Per aquest motiu, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va crear l’any 2019 un projecte pilot de tutoria científica amb l’objectiu d’afavorir la consolidació de carreres científiques en els primers anys de recorregut.

La primera convocatòria del 2022 va concloure a finals de juny, la qual va donar seguiment a un total d’onze processos de tutorització científica. 

Vols participar en un procés de tutorització científica?

El COPC obre el procés de presentació de candidatures per a la segona convocatòria, la qual tindrà lloc entre els mesos de setembre i desembre. Totes les persones interessades podran presentar la seva candidatura emplenant aquest formulari. La data límit per fer la inscripció és el 15 de juliol.

Recordem que els requisits per poder participar com a tutoritzat o tutoritzada són:

Estar precol·legiat/precol·legiada o col·legiat/col·legiada
Estar en un moment proper a l’inici de la recerca, o haver iniciat recentment un projecte científic.

Per a més informació, podeu fer clic aquí o adreçar-vos al Departament de Desenvolupament Professional del COPC a través del correu ocupacio@copc.cat.

Comparteix

f

L’acreditació professional d’expertesa del COPC: un segell de qualitat per als col·legiats i col·legiades que fomenta el prestigi de la professió i garanteix un servei especialitzat
Tens formació i molta experiència en un àmbit d’intervenció concret? Sol·licita el teu reconeixement d’expertesa al COPC.