f

El Ministeri de Sanitat aprova la convocatòria PIR 2024/2025

Per a psicologia hi ha assignades un total de 274 places.

Amb data 23 de juliol, el Ministeri de Sanitat ha aprovat la convocatòria PIR 2024/2025. Per a psicologia hi ha assignades un total de 274 places.

  • El termini de presentació de sol·licituds s'estableix entre les 10.00 hores del dilluns dia 2 de setembre de 2024 fins les 17.00 hores del divendres dia 16 de setembre de 2024.

  • Es manté l'obligatorietat d'acreditar un nivell C1 de coneixement de l'espanyol en el cas d'aspirants procedents de països la llengua materna dels quals no és l'espanyol.

  • La taxa a pagar en concepte de drets d'examen és de 31,10 €.

  • S'elimina la nota de tall i la puntuació mínima per poder participar en els actes d'elecció i adjudicació de plaça es limitarà a aquelles persones les quals la puntuació final de l'exercici sigui més gran que zero, quedant eliminades aquelles que a l'examen hagin obtingut una puntuació negativa o igual a zero.

  • Els llistats, al llarg de tot el procediment, només seran accessibles per a les persones implicades, prèvia identificació electrònica.

  • Així mateix, es manté la reserva del 7% de places per a persones amb discapacitat superior al 33%.


Tota la informació i els enllaços per presentar la documentació són a la seu electrònica del Govern d'Espanya, en aquest enllaç

Per donar suport a les persones col·legiades que s'hi presentin, la Biblioteca del COPC ofereix diversos temaris PIR en consulta permanent* a la biblioteca, pots conèixer els temaris disponibles clicant aquí.

*(els temaris d'oposicions estan exclosos de préstec)

Comparteix

f

La Biblioteca del COPC et presenta les novetats del juliol
Aquest mes hi ha 12 llibres nous, 6 dels quals són proposats per la Secció de Psicologia de les Dones,Gèneres i Diversitats.