f

El Servei de Salut de les Illes Balears convoca 10 places de psicòleg o psicòloga especialista en psicologia clínica

Es tracta d'un procés especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears. El termini per formalitzar sol·licituds finalitza el dia 11 d’octubre de 2024.

Es tracta d'un procés especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears per cobrir 10 places de la categoria psicòleg clínic o psicòloga clínica, corresponents a la plantilla orgànica de la gerència d'Atenció Primària de Mallorca a l'empara del que disposa el punt 26 de l'Acord regulador de selecció de personal temporal.

La convocatòria ofereix aquestes places per dur a terme les següents funcions en horari de jornada completa:

  • Potenciar els recursos dels Equips d'Atenció Primària per a la valoració i maneig de la salut mental de la població.

  • Oferir atenció psicològica individual i/o grupal per a millorar la salut mental de la població.

  • Col·laborar com a membre de l'Equip d'Atenció Primària en la promoció de la salut i prevenció de problemes de salut mental en el marc del procés de salut comunitària del centre de salut.

  • Coordinació.

  • Formació i docència.

  • Recerca.

El termini per formalitzar sol·licituds finalitza el dia 11 d’octubre de 2024

Els requisits són:

- Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un estat membre de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu.

- Tenir la titulació de psicòleg o psicòloga especialista en psicologia clínica , (vía PIR), o estar en condicions d'obtenir-la dins el termini per presentar sol·licituds

- Tenir la capacitat funcional necessària per acomplir les funcions que es derivin del nomenament.

- Tenir complerts 16 anys i no excedir l'edat de jubilació forçosa.

- No haver estat separat per mitjà d'un expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques. Formalitzar en el termini establert la sol·licitud de participació.

- Pagar la taxa establerta per la normativa vigent  amb exepció de persones amb grau de discapacitat igual o superior al 33 %. 

- No incórrer en el moment del nomenament en cap causa d'incompatibilitat d'acord amb el que preveu la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

- No estar afectat per una resolució que impliqui ser exclòs de la borsa.

- No tenir la condició de personal estatutari fix de la mateixa categoria a al qual opta en qualsevol servei de salut del Sistema Nacional de Salut.

El procediment consisteix a una prova teoricopràctica (60 punts) i una fase de concurs (40 punts).

en COPC
# COPC

Comparteix

f

Col·legiats, col·legiades i empreses ja es poden inscriure al 'networking' professional del saló BizBarcelona del pròxim 23 d’octubre
La Intercol·legial organitza el un networking amb agenda personalitzada per a cada participant per tal posar en contacte empreses i professionals. Participació i entrada gratuïta per a persones col·legiades.