f

En record de Lara Castro-Grañén

Psicòloga, sexòloga i coordinadora del Grup de treball Sexualitat i parella del COPC.


Se n'ha anat, prematurament, una col·lega, una companya entusiasta, apassionada amb el que feia. Al costat d'ella, ha marxat també l'esperança d'un altre ser que l'hagués continuat en aquesta vida i l'hauria omplert d'alegria a ella i al seu entorn.

Demà i demà i demà, de dia en dia, avança miserablement, a petits passos, fins a l’última síl·laba dels registres dels temps,
On els nostres ahirs han mostrat als beneits el camí de la pols i de la mort.
Apaga’t, doncs; apaga’t flama breu!
La vida no és res més que una ombra que camina;
Un pobre actor, que gasta fums i consumeix el poc de temps que està en escena,
I que després ja no se’l sent mai més;
És un conte explicat per un dement, ple de soroll i de fúria, sense cap sentit.

Macbeth, W. Shakespeare


Tots els membres que formem la Junta de Psicologia Clínica del COPC volem expressar la nostra profunda tristesa i pesar davant la mort de Lara. Sentim molta pena per aquesta gran pèrdua. En aquests durs moments de dolor volem fer arribar als seus familiars, amics i companys el nostre pensament, el nostre record i el nostre afecte. Una forta i càlida abraçada.

Junta de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia del COPC


Lamentem profundament la pèrdua de la nostra companya Lara Castro-Grañén, una gran professional compromesa amb el Col·legi i amb la psicologia, activa i valenta, que va omplir de valors, autenticitat i positivisme les seves aparicions a conferències, llibres i mitjans de comunicació. El nostre més sentit condol per a totes les persones que l’estimaven. D.E.P.

Junta de Govern del COPC



en COPC
# COPC

Comparteix

f

Ja tens disponibles els documents a aprovar a la Junta General del proper 24 d’abril
Els estats comptables i la memòria d’activitats de 2023 i el pressupost de 2024, principals documents que se sotmeten a l’aprovació de la Junta.