f

Inici d’any amb oportunitats laborals a la borsa de treball del COPC

Les dades d’ocupabilitat d’aquesta primera quinzena de l’any mostren un increment del 41% en comparació al mateix període del 2021.

La borsa de treball del COPC és un servei exclusiu per a persones col·legiades, que acull ofertes laborals de les diferents àrees d’intervenció de la Psicologia. Des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19, la borsa de treball ha viscut un increment constant en el nombre d’ofertes publicades, dada que es tradueix en una oferta laboral més àmplia per a tots els psicòlegs i psicòlogues.

L’entrada a l'any 2023 ha vingut acompanyada d’oportunitats laborals, enregistrant durant la primera quinzena de gener un increment del 41% d’ofertes publicades en comparació a les publicades el 2022. Les ofertes publicades durant aquest període corresponen principalment a les àrees de  la psicologia clínica, de la salut i psicoteràpia, la psicologia educativa, la psicologia comunitària i de la intervenció social, i la psicologia de les organitzacions i el treball.

Moltes organitzacions del sector de la psicologia aposten cada vegada més per l’eina del COPC, estan familiaritzades amb el seu funcionament i publiquen amb periodicitat, essent la plataforma una eina que acull més de 2.500 empreses del sector de la psicologia i que reuneix prop de 9.000 persones candidates registrades, cosa que suposa el 50% dels col·legiats i col·legiades del COPC. 

Si estàs col·legiat o col·legiada i en procés de cerca de feina, t’animem a consultar les ofertes que tenim actualment publicades. Podràs accedir a la borsa de treball i donar-t’hi d’alta, si escau, a través d’aquest enllaç

Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb ocupacio@copc.cat.

Comparteix

f

Reserveu la data! 19 d’abril, acte precongressual del V Congrés de Serveis Bàsics i Especialitzats
Gran cita intercol·legial per presentar les conclusions de la passada edició i els detalls del pròxim congrés del 2024.