f

Ja has consultat el conjunt de llibres que la biblioteca del COPC t'ofereix en donació fins el 8 de febrer?

Revisa el nou conjunt d'obres esporgades del fons de la biblioteca i queda't amb les t'interessin

Tal com el COPC ja ha informat prèviament, la Biblioteca del Col·legi continua retirant del seu fons documents que han deixat de ser d'interès o que ja no inclouen informació suficientment pertinent per a les persones usuàries del servei.

L'objectiu d'aquest l'esporgat és oferir una col·lecció òptima i de qualitat adaptada a les necessitats dels col·legiats i les col·legiades en finalitzar-ne totes les fases. Havent realitzat una nova fase d'esporgat, la Biblioteca posa a la teva disposició el llistat de llibres que s'ofereixen en donació i que pots consultar prement aquí

Pots fer-te amb el títol que més t'interessi escrivint a biblioteca@copc.cat. La data límit de peticions és el proper 8 de febrer i s'atendran per ordre d'arribada. Per a més informació, podeu prémer aquí.


Comparteix

f

Inscriu-te al 'X Congreso Iberoamericano de Psicología Clínica y de la Salud' amb el descompte per a entitats col·laboradores
L’esdeveniment tindrà lloc a la Universidad de Granada a l’octubre de 2024: encara ets a temps de presentar el teu treball per participar-hi com a ponent.