f

Ja pots inscriure't a la "Jornada sobre la Llei d'eficiència processal i com afecta les persones mediadores. Cercle de Diàleg obert"

Es tracta d'una activitat organitzada per la Secció d'ARC i es celebrarà el proper 26 d'abril a les 10 h en modalitat presencial a la seu central del COPC a Barcelona.

El COPC i, concretament, la Secció d'Alternatives per a la Resolució de Conflictes (ARC) organitzen la Jornada sobre la Llei d'eficiència processal i com afecta les persones mediadores. Cercle de Diàleg obert. Serà el proper 26 d'abril a partir de les 10 h en modalitat presencial, a la seu central del COPC a Barcelona.

L'esdeveniment convoca diversos col·lectius professionals de l’àmbit de la mediació a un cercle de diàleg sobre com afectarà positivament i negativament, la nova llei d’eficiència processal de l’Estat. 

La jornada s'obrirà amb la presència de la delegada de Govern a Catalunya, la directora general d’Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya i el degà del nostre Col·legi.

L'objectiu de la trobada és compartir idees entre representants de col·legis professionals mediadors, GEMME, ACDMA i amb el suport i representació de la CUEMYC, dinamitzats per membres de la Junta d’ARC del COPC.

Aquest és el programa de la jornada:

  • 9.45 a 10 h. Acreditació i recepció de les persones inscrites a l'acte.

  • 10 a 10.30 h. Taula d’Obertura.

    • Sra. Ma Eugènia Gay, delegada del Govern a Catalunya.

    • Sra. Imma Barral, directora general d’Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya.

    • Sr. Guillermo Mattioli, degà del COPC.

    • Sr. Javier Wilhelm, president de la Secció d'ARC del COPC.

  • 10.30 a 12.30 h. Cercle de diàleg.

            Hi estan convidats un grup de professionals de diversos col·lectius, la directora del Centre de Mediació             de Catalunya, GEMME, CUEMYC i ACDMA,...

            La conducció de l'acte anirà a càrrec de la Sra. Aida Marzo, el Sr. Rafel Llinàs i el Sr. Javier Wilhelm.

  • 12.30 h. Cafè - Networking.

Pots formalitzar la teva inscripció aquí.

Comparteix

f

Recupera la "Taula rodona i presentació de l'estudi: percepció sobre els sistemes de valoració que utilitza la Generalitat per a assignar els serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual"
L'estudi, ja consultable, ha estat elaborat per LADD i un equip del GT de Psicologia i Discapacitat del COPC i analitza el sistema de valoracions