f

La biblioteca cedeix desenes de llibres de psicologia de l'educació a col·legiats i col·legiades

Sol·licita els que més t'interessin i enriqueix la teva biblioteca especialitzada en psicologia educativa gràcies als títols que la biblioteca retira del seu fons.

La biblioteca realitza, des de fa uns mesos, tasques d'esporgat del seu fons editorial per tal d'alinear les demandes de les persones usuàries amb els títols del seu catàleg. Les obres que la biblioteca retira del seu fons són ofertes als col·legiats i col·legiades, i assignades per ordre d'arribada, a la primera persona que les sol·licita.

L'actual esporgat ha estat del fons d'obres de psicologia de l'educació i, per tant, tots els títols que s'ofereixen als col·legiats i col·legiades són tots sobre psicologia educativa. Si és el teu àmbit d'especialitat o d'interès, revisa aquest llistat d'obres retirades del fons de la biblioteca del COPC i sol·licita les que millor complementin la teva biblioteca personal.

Si vols demanar una obra escriu a biblioteca@copc.cat per indicar quina. La data límit de peticions és el proper 16 de maig, i seran ateses i adjudicades per ordre d'arribada.

Comparteix

f

Participa al projecte de recerca sobre el tecnoestrès impulsat per la UOC en col·laboració amb la Fundació Galatea
Es fa una crida a la participació perquè totes les persones professionals sanitàries responguin l'enquesta per contribuir a millorar el benestar i la salut ocupacional.