f

La Biblioteca publica un nou llistat de llibres en donació fruit de les tasques d'esporgat que està duent a terme

Si te'n crida l'atenció algun, pots fer-ne la petició a biblioteca@copc.cat. Les peticions s'atendran per ordre d'arribada fins el dia 11 de juliol.

La Biblioteca del Col·legi continua retirant del seu fons documents que han deixat de ser d'interès o que ja no inclouen informació suficientment pertinent per a les persones usuàries del servei.

L'objectiu d'aquest l'esporgat és oferir una col·lecció òptima i de qualitat adaptada a les necessitats dels col·legiats i les col·legiades en finalitzar-ne totes les fases. Havent realitzat una nova fase d'esporgat, la Biblioteca posa a la teva disposició el llistat de llibres que s'ofereixen en donació i que pots consultar prement aquí

Pots fer-te amb el títol que més t'interessi escrivint a biblioteca@copc.cat. La data límit de peticions és el proper 11 de juliol i s'atendran per ordre d'arribada.

Comparteix

f

S’obren les inscripcions del curs de l’Escola pràctica professional de psicologia per a l’especialitat de psicologia de l’educació
Els departaments de projectes de desenvolupament professional i el de formació del COPC juntament amb la Secció de Psicologia de l'Educació organitzen la segona edició d'aquest curs amb un programa formatiu que consta de 100 hores teòriques, que comencen el dia 1 d'octubre, i d'un màxim de 750 hores de pràctica en entorns professionals.