f

La Delegació Territorial de Girona del COPC celebra la Festa de la Psicologia

Unes 120 persones assisteixen a la tradicional trobada anual organitzada pel Col·legi

El divendres 17 de juny la Delegació Territorial de Girona del COPC va celebrar la Festa Gironina de la Psicologia 2022. Unes 120 persones van assistir a la tradicional trobada anual organitzada pel Col·legi, que enguany es va dur a terme al restaurant La Masia de La Bisbal d’Empordà.

La festa va començar amb una performance pictòrica a càrrec de l’artista Toni Ramat, que va pintar dos quadres en directe acompanyat per música de percussió i corda. A continuació, el president de la Delegació Territorial de Girona, Paco Molinero, va donar la benvinguda a l’acte i va cedir la paraula a Teresa Moratalla, secretària de la Junta de Govern del COPC, que va adreçar unes paraules als presents en nom del degà del Col·legi, el Dr. Guillermo Mattioli. També va intervenir la secretària de la Junta Rectora, Pilar Mateos, i el vocal de la Junta Rectora, Àngel Guirado

La festa va suposar un reconeixement als 25 anys de col·legiació dels psicòlegs i psicòlogues que han permès que el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya els acompanyés en la seva trajectòria professional.

En l'acte de celebració es van lliurar els premis del XXXIII Concurs Literari d'Articles de Divulgació de la Psicologia Lluís Maruny. En aquesta edició, es van presentar un total de 20 articles, 12 de la categoria de Graduats – Llicenciats, i 8 de la categoria d’Estudiants. 

El jurat va decidir premiar els articles següents:


Des del COPC volem donar les gràcies a totes les persones que han participat en aquest esdeveniment i que l’han fet possible. Al mateix temps, volem felicitar, una vegada més, a tots els col·legiats i col·legiades que van complir 25 anys formant part del Col·legi. 

[En aquest enllaç podeu consultar la galeria d'imatges de l'acte].

Comparteix

f

El COPC col·labora al Màster en Psicologia de la reproducció humana assistida: aspectes biopsicosocials de la UB
La preinscripció per a l’edició 2022-2024 és oberta fins al dia 15 de setembre; 60 crèdits a cursar a partir del 17 d’octubre.