f

La Generalitat de Catalunya convoca el procés de selecció per l’escala de psicologia del cos de titulació superior (grup A, subgrup A1)

El termini per presentar les sol·licituds de participació serà de vint dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria.

El passat 20 de juny es va fer efectiva al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la publicació de la RESOLUCIÓ PRE/2242/2024, de 18 de juny, que convoca un total de vint-i-tres processos selectius. D’entre les especialitats convocades, hi trobem l’escala de psicologia del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya (codi tràmit procés de selecció: 845), amb una oferta total de 37 places.

Els temaris són els aprovats per a cadascun dels cossos i escales objecte de la convocatòria, per la Resolució PRE/2423/2022, de 27 de juliol, i poden consultar-se clicant en aquest enllaç. D’altra banda, el Departament de Biblioteca i Centre de Documentació del COPC ha elaborat un recull de recursos per preparar la part específica del temari, que pots consultar a l'apartat del web Serveis/ Desenvolupament professional/Oposicions (prèvia autentificació a l'àrea privada).

El procés de selecció es desenvoluparà a través del sistema de concurs oposició, que es desenvoluparà en dues fases:

1. Fase d’oposició. Està constituïda per una prova, formada per tres exercicis de caràcter obligatori i eliminatori. Són els següents:

  • Test de coneixements sobre la part general del temari 

  • Test de coneixements sobre la part específica del temari

  • Supòsit pràctic, tipus test, sobre la part específica del temari

2. Fase de concurs. Únicament es valoraran els mèrits de les persones aspirants que superin la fase d'oposició, fins una puntuació màxima de 40 punts.

Les persones interessades a participar-hi hauran d’adreçar la seva sol·licitud a l’òrgan convocant i presentar-la per mitjans electrònics en el termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC. La presentació de les sol·licituds podrà efectuar-se a través del web Tràmits Gencat mitjançant el formulari normalitzat que s’hi posarà a disposició.

Per a més informació, consulta la convocatòria en el següent enllaç.


Comparteix

f

El COPC i Xoroi Edicions signen un conveni de col·laboració per compartir coneixement i fer-lo extensiu als col·legiats i col·legiades
Gràcies a l’acord, Xoroi cedirà un exemplar de cada nova publicació a la biblioteca del COPC i les persones col·legiades podran comprar a l’editorial amb un 20% de descompte.