f

La Generalitat publica el nou Conveni col·lectiu de treball d'establiments sanitaris

Les consultes i centres privats de psicologia sanitària estan inclosos dintre del seu àmbit d’aplicació.


La Generalitat de Catalunya ha actualitzat la regulació de les relacions laborals (incloent-hi condicions de treball i retribucions) del personal que treballa en els establiments sanitaris catalans no inclosos al sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT). 

El DOGC núm. 9253 del passat dia 23 de setembre de 2024 va publicar la “RESOLUCIÓ EMT/3326/2024, de 2 d'agost, per la qual es disposen la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball d'establiments sanitaris d'hospitalització, assistència, consulta i laboratoris d'anàlisis clíniques de Catalunya per als anys 2023-2025 (codi núm. 79000815011994)”. Pots consultar-lo a través del següent enllaç.

L’àmbit d’aplicació especificat al nou conveni són:

  • Tots els establiments sanitaris d'hospitalització, assistència, consulta i laboratoris d'anàlisis clíniques, sempre que el centre no pertanyi al sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).

  • Centres sociosanitaris i centres de salut mental que no acreditin uns ingressos habituals i continuats superiors al 50% de la seva facturació provinents de l'activitat concertada i/o contractada amb el CatSalut.

  • Residències de tercera edat en què la seva activitat sigui fonamentalment sanitària.

Per tant, el nou conveni és el d’aplicació a les consultes i centres privats de psicologia sanitària. Tingues-lo a mà.


Comparteix

f

El Màster en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada de la UVic s'inicia el 23 d'octubre
Gràcies al conveni signat entre la Universitat de Vic i el COPC, els col·legiats i col·legiades poden matricular-s’hi amb un 25 % de descompte: la preinscripció és oberta.