La Secció de la Psicologia de l'Esport del COPC crea el Grup de treball de Psicologia de les arts escèniques i audiovisuals

La presentació serà el pròxim 27 de febrer a les 19 h en un acte presencial a la seu central del Col·legi que combinarà testimoniatge, música i participació activa.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya fa un pas endavant per oferir un espai de suport als professionals de les arts escèniques i audiovisuals. En concret, la Secció de Psicologia de l'Esport incorpora el Grup de treball de Psicologia de les arts escèniques i audiovisuals. L'acte de presentació, que tindrà lloc el 27 de febrer a les 19 h en modalitat presencial a la seu central del COPC a Barcelona (Carrer de Rocafort, 129, 08015 Barcelona), serà una oportunitat única per conèixer de prop aquest nou projecte i la seva visió.

L'esdeveniment posarà èmfasi en com la psicologia pot contribuir a la millora del benestar i el rendiment de les persones artistes, alhora que explorarà com les arts poden ser una poderosa eina per a la salut i la inclusió social. A través d'un format dinàmic i participatiu, els assistents podran conèixer els objectius i línies de treball del grup.

Un dels moments més esperats serà el testimoniatge en primera persona d’un artista de renom dins del món de les arts escèniques. Aquesta intervenció oferirà una mirada sincera i propera sobre els desafiaments emocionals, les exigències psicològiques i les estratègies que han ajudat aquest professional a gestionar el seu benestar mental.

A més, la música estarà present durant la trobada i s'hi combinaran espais informatius amb dinàmiques interactives per fomentar el diàleg i la connexió entre els participants.

Amb aquesta iniciativa, el COPC reafirma el seu compromís amb el suport als professionals de les arts escèniques i audiovisuals, posant al centre la importància de la psicologia com a eina de benestar i creixement personal.

Consulta tota la informació de la presentació prement aquest enllaç. Vine!


Comparteix

Nova recomanació sobre l’ús de psicofàrmacs en persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament
L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) publica una recomanació per promoure pràctiques clíniques segures i efectives en l’abordatge de les conductes desafiants.