f

La teva opinió com a persona col·legiada és imprescindible, fes que compti participant a la propera Junta General del 24 d’abril

El Col·legi et convoca dos cops l’any per explicar-te els seus principals projectes i preguntar-te el punt de vista sobre les accions estratègiques a implementar.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és una institució en què la representativitat dels seus membres i l’adopció d’acords per majoria són principis fonamentals. Per tant, la teva aportació com a persona col·legiada és imprescindible. 

De tu depèn que et representin les línies estratègiques que defensa la institució, com es distribueix el pressupost, quins seran els principals projectes anuals, quins serveis mancomunats ha d’oferir el Col·legi, quines persones ocupen els càrrecs dels seus òrgans, i totes aquelles activitats que el COPC no desenvolupa encara perquè no li has comunicat que les trobes a faltar. Has de saber que, com a persona col·legiada, pots fer sentir la teva veu a través dels diversos òrgans i mecanismes de participació que el Col·legi posa a la teva disposició, com ara la propera Junta General.

I és que dues vegades a l’any, el Col·legi convoca la Junta General, l'òrgan de participació de màxima jerarquia, per tal que totes les persones col·legiades puguin participar de les decisions importants de la institució. Totes les persones col·legiades, també tu

Vine a les juntes generals, aporta-hi el teu punt de vista i vota'n les propostes finals. El Col·legi compta amb tu en tots els seus espais de participació, tots els seus membres són iguals i, per tant, la teva aportació és important, no hi renunciïs.

Comença a participar-hi des de la propera Junta General de Col·legiats i Col·legiades. És dimecres 24 d’abril, a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona convocatòria, i pots participar-hi presencialment -a la sala d’actes de la seu del COPC- o còmodament des de casa, en línia. El dia 9 d'abril publicarem els documents a aprovar a la Junta General i els que t’explicaran com inscriure-t’hi. Els compartirem, també, en un enllaç al butlletí InfoCOPC de dijous vinent. Mentrestant, pots llegir l'acord de la Junta de Govern en què es convoca la Junta General, t'informarà de l'ordre del dia i la seva justificació.

Confirma-hi l’assistència en la modalitat que prefereixis seguint l'enllaç del botó. 

Inscriu-t'hi! 

Participa-hi i fes-te teu el teu col·legi professional!


Comparteix

f

El COPC signa un conveni amb el Centro di Terapia Strategica per oferir avantatges en les formacions del centre a les persones col·legiades
El "Máster en comunicación estratégica, problem solving y coaching" i el "Seminario con Giorgio Nardone y Stefano Bartoli" són les dues formacions amb descompte que ja tenen obertes les inscripcions.