f

Novetats a la biblioteca: 10 llibres nous i José Ramón Ubieto enceta les trobades amb autors i autores amb obres referents

[Canvi de data i horari] El proper 23 de novembre, a les 17.30 h, la Biblioteca suspendrà l'atenció presencial i telefònica mentre es realitzi la trobada.

                      La Biblioteca presenta diferents trobades d’autors i autores de referència en l’àmbit de la psicologia, amb l’objectiu d’apropar la lectura i la difusió del coneixement de la psicologia a les persones col·legiades i precol·legiades al voltant de temes en què l’autor o autora tingui expertesa.

                      La primera trobada serà el proper 23 de novembre, a les 17.30 h, en modalitat presencial a la Biblioteca de la seu central del COPC a Barcelona, amb el reconegut psicòleg José Ramon Ubieto. El tema de debat serà com la intel·ligència artificial i els móns virtuals estan canviant la subjectivitat i quins reptes això suposa per la psicologia.  

                      Cal remarcar que, aquell dia, la biblioteca tancarà a les 17 h i no oferirà atenció presencial ni telefònica.

                      T'hi pots inscriure aquí.


                      Novetats de la setmana

                      La Biblioteca presenta 10 novetats per acompanyar la tardor. Com sempre, pots reservar-les directament clicant-hi damunt del títol. Escull les teves!

                      Comparteix

                      f

                      La Delegació de Territorial de Girona presenta una guia adreçada als psicòlegs i psicòlogues que han d’actuar com a pèrits o testimonis en una vista oral
                      El pròxim 17 de novembre, "M’han citat a un judici. I ara què? Guia per a professionals de la psicologia" es presentarà en una jornada que, sota el mateix nom, dona eines davant inquietuds, dubtes i qüestions que sovint es presenten quan s’ha de testificar en seu judicial.