f

Vols resoldre dubtes sobre l'exercici de la psicologia per obrir-te camí al mercat laboral?

El proper dia 15 de febrer a les 16 h, el COPC organitza una sessió d'assessorament professional en línia per resoldre dubtes relacionats amb l’escenari actual de la psicologia i posar en comú inquietuds en la recerca activa de feina, davant d'un canvi laboral o si vols iniciar-te en la professió.

La orientació professional és un servei dissenyat pel col·lectiu, especialitzat en el mercat laboral vinculat a la psicologia, que permet donar suport a estudiants, persones precol·legiades i col·lagiades en l'inici de la seva carrera professional, en les tècniques de recerca de feina més adients o en l’estratègia per fer-se més visibles amb les empreses i clients, entre d’altres demandes.

El proper dia 15 de febrer a les 16 h, el COPC organitza una sessió d'assessorament professional en línia que pretén resoldre tots aquells dubtes relacionats amb l’escenari actual de la psicologia i posar en comú aquelles inquietuds que ens acompanyen quan ens trobem en un moment de recerca activa de feina, ens plantegem un canvi o volem iniciar-nos en la professió. 

Algunes de les qüestions a les que volem donar resposta són: 

  • Quines són les sortides sanitàries i no sanitàries?

  • Quines àrees d’intervenció hi ha en psicologia?

  • De què puc treballar si no tinc el Màster General Sanitari? 

  • Com i on puc començar a cercar feina quan acabo d’obtenir el Grau de - Psicologia?

  • Quines ofertes puc trobar a la borsa del COPC? 

T'hi pots inscriure gratuïtament prement aquest enllaç. Per a qualsevol dubte addicional, podeu contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional escrivint a ocupacio@copc.cat

Comparteix

f

Si ets estudiant de psicologia o t’acabes de col·legiar i cerques feina, t’espera una beca al XIII Congreso Internacional para el estudio de la ansiedad y el estrés
L'esdeveniment té lloc a València, els dies 9,10 i 11 de març.