f

S'obre la segona convocatòria de l’any per sol·licitar un procés de mentoratge

El projecte de Mentoring Atenea busca unir professionals amb una llarga experiència, amb joves col·legiats i col·legiades que volen desenvolupar la seva carrera professional a mig/llarg termini.

Després dels resultats de la primera convocatòria d’aquest any amb 13 processos de mentoria realitzats, la Secció de Psicologia de les Organitzacions i el Treball segueix apostant per la continuïtat del servei i obre la segona convocatòria d’aquest any 2022.

El projecte Atenea Mentoring posa en contacte als psicòlegs i psicòlogues col·legiats que inicien la seva carrera professional (el mentée) amb un psicòleg o psicòloga col·legiat amb llarga trajectòria professional (el mentor), amb l’objectiu de desenvolupar i guiar la seva carrera professional a mig/llarg termini.

Els nous processos de mentoratge s’iniciaran durant el tercer trimestre de l’any 2022. Tindran una duració de 5 hores amb el mentor o mentora assignat, repartides en 4 sessions. El programa disposa de places limitades i és totalment gratuït per a totes els persones col·legiades i precol·legiades del COPC.

Vols rebre un procés de mentoratge? 


Requisits
: Els col·legiats i col·legiades que vulguin rebre un procés de mentoratge, no han de superar els 5 anys de col·legiació ni d’experiència professional. També podran participar els precol·legiats i precol·legiades interessats o els graduats recentment sense cap experiència prèvia, així com els que es troben en situació d’atur i/o tenen la quota especial del COPC. Si hi estàs interessat o interessada pots emplenar i enviar el següent formulari amb la finalitat de donar a conèixer les teves àrees d’interès i valorar la teva idoneïtat en el programa.


Vols formar part de l’equip de mentors i mentores? 


Requisits: 
Per tal de cobrir aquest servei, el COPC busca noves persones col·laboradores com a mentors/res Si vols presentar la teva candidatura has de complir els següents requisits:

  1. Estar col·legiat o col·legiada al COPC i estar al corrent del pagament de les quotes col·legials.

  2. No estar complint cap sanció col·legial, ni cap altra que comporti inhabilitació professional o per càrrec públic.

  3. Disposar de l'acreditació d'expertesa del COPC (en l'àmbit corresponent).

  4. Trobar-se en actiu o en una situació de prejubilació o jubilació.

Si estàs interessat o interessada, pots enviar la teva candidatura a través de la Borsa de Treball del COPC. Tens temps per a fer-ho fins el proper 22 de juny.

Si vols conèixer tots els serveis que ofereix el COPC pel teu desenvolupament professional pots consultar la següent infografia

Per a més informació del programa, podeu contactar amb el Departament de desenvolupament professional a través de ateneamentoring@copc.cat.

Comparteix

f

Cicle de ponències sobre sortides professionals i el mercat laboral, una per a cada àmbit professional de la psicologia
El cicle arrenca el proper 8 de juny amb la ponència El perfil del psicòleg o psicòloga avaluador en tinença d’armes.