f

Vine a les presentacions de llibre al COPC: podràs conversar amb els autors i autores sobre psicologia

Els mesos de febrer i març, presenten al COPC 8 llibres escrits per psicòlegs o psicòlogues que desitgen conèixer el teu punt de vista.


Els mesos de febrer i març es presenten a la sala d’actes de les seus del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya diversos llibres de psicòlegs i psicòlogues. Col·legues de professió i de col·legiació, els autors i autores dels llibres esperen amb especial interès la presentació al COPC, perquè és dels pocs auditoris on el públic està format exclusivament per psicòlegs i psicòlogues i, per tant, el retorn que n’obtenen és especialment valorat.

D’entre els 8 llibres que es presenten al COPC els 2 següents mesos, segur que n’hi ha diversos que t’agradaria llegir, sobre els quals t’agradaria saber les motivacions de l’autor o t’agradaria conversar-hi.  Aprofita les presentacions de llibre del Col·legi, acosta-t’hi i coneix els autors i autores dels llibres que s’hi presenten: només cal que t’hi inscriguis, són gratuïtes! D’altra banda, si ho prefereixes també pots inscriure-t’hi per seguir-les en línia.

Les presentacions que es programen a la sala d’actes del COPC durant els mesos de febrer i març són:

  • 1 de febrer: Presentació de llibre: Novel·la Mogador, de Marie Jo Barbier (presencial i en línia), amb Connie Capdevila. Seu de Barcelona, més informació i inscripció.

  • 9 de febrer: Presentació del llibre Integración Psiquedélica: lógicas no ordinarias y los retos de la psicoterapia en estados expandidos (presencial i en línia). Seu de Barcelona, més informació i inscripció.

  • 10 de febrer: Presentació del llibre de Núria Mompín Arteterapia clínica: el uso terapéutico de las artes expresivas y creativas aplicadas a niños y adolescentes hospitalizados (presencial i en línia). Delegació Territorial de Girona, més informació i inscripció.

  • 13 de febrer: Presentació de llibre: Del coma al amor. Es posible crear y vivenciar el Cielo en la Tierra (presencial i en línia). Seu de Barcelona, més informació i inscripció.

  • 21 de febrer: Presentació del llibre: La guerra como campo de batalla. Deconstruyendo mitos y símbolos del Dr. Jorge L. Tizón, amb el Dr. Mattioli (presencial i en línia). Seu de Barcelona, més informació i inscripció.

  • 24 de febrer: Presentació del llibre: El peso de las emociones (presencial i en línia). Seu de Barcelona, més informació i inscripció.

  • 1 de març: Presentació del llibre: Pequeños aportes a la transferencia y contratransferencia: Desde la experiencia gestáltica y las Constelaciones Familiares (presencial i en línia). Seu de Barcelona, més informació i inscripció.

  • 27 de març: Presentació de llibre: Conferència-col·loqui La síndrome de les superdones (presencial i en línia). Seu de Barcelona, més informació i inscripció

  • 29 de març: Presentació del llibre Niños que sufren (presencial i en línia). Seu de Barcelona, més informació i inscripció.

Els autors i autores, psicòlegs i psicòlogues, esperen la teva assistència i participació.


en COPC
# COPC

Comparteix

f

Escriu a la Psiara: els teus companys i companyes de professió necessiten la teva anàlisi
El COPC defineix la seva revista sobre psicologia com una eina de participació i d’intel·ligència col·lectiva des de i per a psicòlegs i psicòlogues.