f

Ja tens disponibles els documents a aprovar a la Junta General del proper 24 d’abril

Els estats comptables i la memòria d’activitats de 2023 i el pressupost de 2024, principals documents que se sotmeten a l’aprovació de la Junta.


Un gran nombre de persones col·legiades estan inscrites a la propera Junta General Ordinària i Extraordinària del 24 d’abril. Si no t'hi has inscrit, et convidem a llegir aquesta notícia on t'expliquem en què consisteix i per què és important que hi participis.

Tots els col·legiats i col·legiades tenen el dret de consultar la documentació a aprovar a la Junta General, hi assisteixin o no, però és especialment important per a les persones que hi participaran poder-la llegir detingudament. En aquesta pàgina exclusiva per a persones col·legiades tens a disposició tots els documents a aprovar. Inicia sessió a la teva àrea privada del web per entrar-hi i consultar-los. 

Els documents que se sotmetran a votació venen determinats pel següent ordre del dia:

Junta General Ordinària, 18 h en primera convocatòria i 18.30 h, en segona

  • Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la Junta General Ordinària anterior (Ordinària 13/12/2023). 

  • Informe de la Junta de Govern gener-abril 2024.

  • Presentació i aprovació, si escau, de la memòria d’activitats corresponents a l’any 2023.

  • Presentació i aprovació, si escau, dels estats comptables corresponents a l’any 2023.

Junta General Extraordinària,
a continuació

  • Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la Junta General Extraordinària anterior (Extraordinària 13/12/2023). 

  • Exposició i votació per a la seva aprovació de la proposta de pressupostos per a l’exercici 2024. Torn obert de paraules.


Posa’t al dia de tot el que el COPC va fer per tu l’any 2023, tot el que espera fer el 2024 i a què hi vol destinar els principals esforços econòmics.

Si en la lectura de la documentació o en qualsevol altre moment tens algun dubte o pregunta, el Col·legi et facilita un correu electrònic específic - jgabril24@copc.cat - perquè puguis fer-nos arribar tot allò que necessitis que sigui resolt. 

Inscriu-te a la Junta General si no ho has fet encara, t’hi esperem!


Comparteix

f

El COPC necessita les teves aportacions per orientar la nova cartera de serveis del Departament de Drets Socials
La Generalitat sol·licita la participació de la psicologia en la configuració del conjunt de serveis que el Drets Socials ha d’oferir a la ciutadania.