f

La Delegació Territorial de Girona participa en la 68a edició de Girona Temps de Flors

Fins al diumenge 21 de maig es poden visitar les 126 instal·lacions repartides en 106 espais.

Fins al diumenge 21 de maig podeu visitar Girona Temps de Flors i les 126 instal·lacions repartides en 106 espais entre tretze barris, amb el Barri Vell com a centre neuràlgic.

En el número 14 del recorregut, a l’església del Sagrat Cor del carrer Albareda, trobareu el muntatge “Retornem a una vida en color!” dissenyat conjuntament entre la nostra Delegació i la Fundació els Joncs de Sarrià de Ter (entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual). Els seus usuaris, educadors, treballadors socials i tècnics han elaborat i treballat conjuntament per mostrar la idea inicial de tornar a sortir als carrers després de tot el tancament que va comportar la pandèmia.

La proposta floral exposa a la silueta de persones cobertes de flors sobre un terreny incert, mostrant que partint d’un context desfavorable, com el de la pandèmia, gràcies a la psicologia podem assolir el benestar emocional. Una al·legoria on, la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la Fundació Els Joncs, manifesten la importància de la salut mental de tots els col·lectius de la societat per viure plenament.

Imatges de la proposta floral i de Junta Rectora de la Delegació representada per Pilar Mateos (3a per l'esquerra), i de la Fundació Els Joncs.

Cal destacar que aquesta 68a edició està marcada per la sequera que pateix el país, el què ha fet que el festival s’adaptés a aquest fet per evitar el malbaratament d’aigua. Així, s’han repartit uns grans dipòsits d’aigua per diferents punts estratègics del Barri Vell, utilitzats per regar els elements florals de forma que aguantin deu dies sense pansir-se.


Comparteix

f

Ester Mas, vocal de la Junta de le Delegació participa en la jornada “La diligència deguda en l'abordatge de les violències sexuals”
L'esdeveniment va tenir lloc el passat 5 de maig a l'Auditori Josep Irla de l'Edifici de la Generalitat a Girona.