f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC celebra la seva festa col·legial al Club Nàutic de Salou amb un èxit de participació

Les persones col·legiades amb més de 25 anys de col·legiació han compartit la seva experiència amb d'altres col·legues de professió.

Amb el marc incomparable del Mediterrani com a rerefons, la Delegació Territorial de Tarragona del COPC va celebrar, el passat 1 de març, la tradicional festa col·legial en commemoració al patró de la psicologia Juan de Huarte.

L’acte va ser inaugurat pel degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Dr. Guillermo Mattioli que va destacar tot el que s'està treballant jurídicament per la professió. A continuació, la presidenta de la Delegació, Eva Llatser, va posar en valor totes les formacions, activitats, col·laboracions, convenis i un llarg conjunt de tasques que s’estan fent per a la professió i que van quedar reflectides en el vídeo que es va mostrar.

La part més lúdica va venir de la mà d’Anna Morros, vocal de la Junta Rectora de Tarragona del COPC que a través d’un Kahoot de 12 preguntes relacionades amb el dia a dia de la professió de la psicologia va dibuixar un somriure a totes les persones assistents. L’anècdota la va posar la guanyadora, Susanna Duran, secretària de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, i advocada de professió.

Tot seguit, els i les membres de la Junta Rectora del COPC de Tarragona, agafant un cabdell de llana vermell que simbolitzava com una persona professional de la psicologia pot anar estirant el fil dels problemes, van anar desdibuixant una a una el significat de les lletres IMPULS, que és el seu leitmotiv.

Després del reconeixement d’aquelles persones professionals que compten amb més de 25 anys d’experiència, les paraules del que ha estat la professió per a elles i la benvinguda a les noves persones col·legiades es va donar pas a un còctel a peu dret que va finalitzar ben entrada la nit amb música de la mà d'un DJ.

Al següent enllaç podeu trobar les fotografies amb els moments més destacats de la nit.

Comparteix

f

Has publicat algun llibre i el vols presentar aquest Sant Jordi?
Presenta el teu llibre a la Delegació Territorial de Tarragona del COPC i viu la setmana de la Diada.