f

El COPC obre noves places de mentoria amb l’objectiu de guiar processos de canvi en el desenvolupament dels col·legiats i col·legiades

La pròxima convocatòria de l'any s'obrirà a partir del mes de juny, amb noves places que seran gratuïtes i limitades

El COPC obre noves places de mentoria amb l’objectiu de guiar als col·legiats i col·legiades amb menys experiència o que es trobin en processos de canvi en el seu desenvolupament. La primera convocatòria d’aquest any ja està en marxa amb 12 persones mentorades en curs. La pròxima convocatòria de l’any s’obrirà a partir del mes de juny, amb noves places que seran gratuïtes i limitades.

L’objectiu del programa és concretar un pla de desenvolupament professional amb visió a mig i llarg termini. Un pla de treball que consisteix en 4 sessions amb el mentor o mentora assignat i treball individual entre sessions per part del mentée, amb un total global de 15 hores de treball en tot el procés de mentoria. L’equip de mentoria del projecte està format  per un equip de professionals amb experiència contrastada en processos de mentorització, amb expertesa acreditada en diferents àmbits d’intervenció que l’acompanyaran en tot el procés. 

Si ets una persona recentment graduada sense cap experiència prèvia o et trobes en un procés de canvi en la teva carrera laboral i de desenvolupament professional i t’interessa aquest projecte, pots inscriure’t a la pròxima sessió informativa a través del següent formulari.

Tota la informació del programa, està disponible a través de l’apartat web del projecte i en el díptic enllaçat a la imatge de la notícia. També pots contactar amb el Departament de Projectes Institucionals a través del correu: ateneamentoring@copc.cat.


Comparteix

f

L’Escola pràctica professional de psicologia obre inscripcions fins el 22 de març per a l’especialitat de psicologia de l’educació
El programa formatiu consta de 100 hores teòriques, que comencen el dia 2 d’abril, i d'un màxim de 650 hores de pràctica en entorns professionals.