f

La primera activitat de 'networking' de 2024 al COPC serà de la mà del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí

L’activitat es durà a terme dilluns 15 de gener en modalitat presencial a les instal·lacions de la Seu Central del COPC en horari de tarda.

El Departament de Projectes de Desenvolupament Professional del COPC posa en marxa aquest 2024 un nou servei de networking adreçat a les persones col·legiades. El servei té per objectiu facilitar una primera presa de contacte entre les empreses que publiquen a la borsa de treball i les persones col·legiades, contribuint a la inserció laboral del col·lectiu.

El primer networking de l’any tindrà lloc dilluns 15 de gener de 2024 en horari de 16 a 18h a la seu central del COPC (C/Rocafort, 129), de la mà del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí

La participació al networking es reserva a aquells perfils que superin la primera fase del procés de selecció, pel que serà imprescindible haver presentat la candidatura a través de la oferta publicada a la borsa de treball del COPC (oferta TÈCNIC/A DE GESTIÓ DE TALENT amb referència R84150-537142). El període d’inscripció finalitzarà divendres 12 de gener de 2024.

En el moment d’inscriure’s a la oferta, és imprescindible adjuntar la següent documentació:

  • Currículum en format PDF.

  • Carta de presentació i motivació per al lloc de treball.

  • Titulació necessària pel lloc de treball.

  • Formació complementària relacionada amb el lloc de treball que es vulgui aportar per l'acreditació de mèrits individuals, si escau.

Davant qualsevol consulta, podeu contactar amb el Departament de Projectes de Desenvolupament Professional a través del correu ocupacio@copc.cat.

Comparteix

f

El COPC du a terme la Junta General Ordinària i la Junta General Extraordinària del 13 de desembre de 2023
Un total de 315 persones col·legiades van participar en la sessió que es va realitzar en format híbrid