f

Últims dies per apuntar-te al projecte Mentoring del COPC i a la sessió informativa del 27 de maig

La segona convocatòria de l’any comença al juliol: estigues a punt!


Els mentors i mentores del COPC guien i acompanyen persones recentment graduades, sense experiència prèvia o que es troben en procés de canvi laboral en el seu desenvolupament professional i personal, a través de la transmissió de coneixements, experiències i vivències adquirides al llarg de la seva trajectòria professional. A través del projecte Atenea-Mentoring, el COPC ofereix un procés d’acompanyament amb visió de mig i llarg termini, per elaborar un pla de desenvolupament de competències i potencialitats professionals. Des de la posada en marxa de la primera convocatòria de mentoring, l’any 2017, el projecte ja ha tingut més de 50 persones mentoritzades i 14 professionals mentors i mentores col·laboradors.

L'equip de coordinació del projecte d'Atenea Mentoring realitzarà una sessió informativa per posar en marxa de la segona convocatòria de l’any, en modalitat en línia, el pròxim dia 27 de maig de 18 h a 19.30 h. L’objectiu de la sessió posar en comú els aspectes clau d'aquest procés de mentoria segons les expectatives i necessitats concretes de les persones inscrites. Si hi tens interès, pots emplenar i enviar el següent formulari per tal de donar a conèixer les teves àrees d’interès i confirmar-hi la teva assistència. 

Per a més informació del programa, pots consultar l’apartat web i el díptic informatiu. També pots contactar amb el Departament de Projectes Institucionals a través de ateneamentoring@copc.cat. 


en COPC

Comparteix

f

Les novetats del maig t'esperen al catàleg de la biblioteca
Els 12 llibres que presenta la biblioteca aquesta setmana estan a un clic de ser a casa teva. Aprofita-ho!