Maria Cruz Crespo. Psicòloga. Doctora en Psicologia. Màster en Medicina Conductual (UAB). Llicenciada en Psicologia per la UAB. Especialista en psicologia clínica. Neuropsicòloga clínica acreditada pel COPC. Professora associada de la Fundació Universitària del Bages. Tutora de professionals de la psicologia clínica especialistes en formació i d’estudiants del Màster de Psicologia General Sanitària. Psicòloga clínica adjunta a l’Àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu de la Fundació Althaia de Manresa des del 1998. Neuropsicòloga de la Unitat Ambulatòria de Demències del Bages fins el 2023. Ha treballat a la Unitat de Parkinson del Centre Mèdic Teknon i associacions de persones amb malalties neurològiques. És membre del Grup de Recerca Innovació en Salut Mental i Benestar Social (ISaMBeS), vinculat actualment a l’Institut de Recerca i Innovació en Ciències de la Vida i de la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC). Ha participat en diversos projectes de recerca internacionals finançats.
Mª Jesús Creus. Psicòloga. Formada com a especialista en psicologia clínica a l’escola professional de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic). Formació en mindfulness aplicat a contextos de salut, seguint diversos itineraris formatius acreditats per universitats internacionals.
Dominica Díez. Doctora en Psicologia i Psicòloga Clínica. Membre del grup de recerca ISaMBES i del Grup de treball en Addiccions Comportamentals (COPC). Teacher Training en Mindfulness, Universitat de Bangor (UK). Postgrau en Psicologia Clínica (UB) i en Psiquiatria Infantojuvenil (Hospital Vall d'Hebron). Publicacions científiques i divulgatives en addiccions comportamentals i de l’ús de la tecnologia en la infància i l’adolescència. Responsable de la Unitat d’Addiccions Comportamentals, Fundació Althaia (2005 - actualitat). Professora del Postgrau en Addiccions Comportamentals de l’Institut de Formació Contínua IL3 (UB), de la Facultat de Medicina UVIC-UCC, del Màster General Sanitari de Psicologia de la UVIC-UCC i de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Assessora del Departament de Salut en la implementació de les addiccions comportamentals a l’àmbit assistencial de Catalunya del 2019-2022.
Yolanda Martínez. Psicòloga. Doctora en Psicologia per la UAB. Especialista en psicologia clínica. Diplomada en Teràpia Ocupacional. Docent del Grau en Psicologia de la UOC. Col·laboradora docent en altres universitats (UAB, UIC, UVic-UCC,...). Membre del Grup d'investigació en Innovació en Salut Mental i Social (ISaMBeS). Coordinadora de psicologia de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa (Althaia). Psicòloga clínica al Centre de Salut Mental d'Adults.
Antònia Raich. Psicòloga especialista en psicologia clínica. Doctora per la Universitat de Barcelona. Formada en teràpies de tercera generació i experta en addiccions. Ha participat en diverses publicacions i projectes de recerca sobre aquests temes. Ha treballat durant més de 20 anys com a psicòloga clínica a la Divisió de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, de la Fundació Althaia, realitzant teràpies tant individuals com grupals basades en mindfulness i teràpies de tercera generació.
Rosa Tejedor. Doctora en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Psicòloga especialitzada en addicions i en teràpies contextuals (mindfulness, teràpia d’acceptació i compromís i teràpia dialèctica conductual). Màster en Medicina Conductual a l’Hospital de Sant Pau i Santa Creu. Màster en Teràpia d’Acceptació i Compromís i circuïts formatius de teràpia cognitiva basada en mindfulness. Treballa com a psicòloga en l’àmbit clínic de les addiccions i salut mental des de fa 21 anys i en l'àmbit addiccions des de fa 20 anys, amb amplia experiència en intervencions individuals i grupals. Psicòloga en centres d'addicions i seguiment de drogodependències del Bages (Fundació Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa) i des de 2020 és la coordinadora del CAS-BAGES. Docent en diversos màster de psicologia, cursos centrats en eines pel maneig de la desregulació emocional i malestar emocional a través de teràpies de tercera generació. Membre del Grup de Recerca Innovació en Salut Mental i Benestar Social (ISaMBeS) i membre de diverses societats científiques. Autora de diverses publicacions en revistes científiques. També col·labora com a docent a diferents màsters universitaris.