f

El nou delegat de Salut de la Regió Sanitària de Lleida i Jaume L. Celma, president de la Junta Rectora, es reuneixen a la seu de la Delegació

La trobada ha servit per fer les presentacions oficials i el nou delegat de Salut ha ofert el suport del Departament al COPC en projectes futurs.

Aquesta setmana, les instal·lacions de la Delegació Territorial de Lleida del COPC han acollit una reunió entre Josep Pifarré, el nou delegat de Salut de la Regió Sanitària de Lleida, i Jaume L. Celma, president de la Junta Rectora de la Delegació.  

El Sr. Pifarré, va ser nomenat a l'agost i s'ha atansat a la Delegació per tal de presentar-se com a actual delegat i oferir al Col·legi el suport del Departament que ara lidera.   

Un dels eixos principals a tractar durant la trobada ha estat la necessitat creixent d’augmentar els recursos en salut mental. En el marc d'aquesta conversa, i entre d'altres temes, la reunió ha servit per parlar de la nova contractació de professionals de la psicologia a Catalunya per part de l'ICS. També han fet un repàs del procediment que s’ha de seguir per accedir a les places ofertades de moment. 

El COPC espera que la relació entre ambdues parts sigui pròspera i s'aconsegueixi complir amb els objectius de millora plantejats.

Comparteix


Comparteix

f

La Delegació de Lleida del COPC celebra el 26 de novembre la XVII trobada de professionals de la psicologia de les Terres de Lleida
Enguany la Seu Vella de Lleida serà el lloc de retrobament de tots els col·legiats i col·legiades de les Terres de Lleida