f

El III Concurs de fotografia: L’ull de la psicologia ja té guanyadors

Compromís, d’Andrés Oliveros ha rebut el primer premi de la tercera edició del certamen.

La tercera edició del Concurs de fotografia: L’ull de la psicologia ha atorgat els premis a les millors fotografies. Enguany, el primer premi ha estat concedit a la fotografia Compromís, d’Andrés Oliveros, que mostra en primer pla el treball d’una psicòloga d’emergències. La Delegació de Tarragona del COPC felicita el guanyador d’aquesta tercera edició. El segon i tercer premi han recaigut sobre Treure les barreres per entrar al paisatge de la ment i El batec de la psicologia: diferents colors, diferents formes…, respectivament, de Tania Badia i de Maria Josep Pons. Enhorabona també per a les premiades en segon i tercer lloc. 

L’acte de lliurament del premis va tenir lloc durant la Trobada nadalenca de la Delegació Territorial de Tarragona, que es va celebrar el passat 13 de desembre, en què simbòlicament es va entregar també l'assignació econòmica de cada premi: 500 € per al primer premi, 300 € per al segon premi i 150 € per al 3r. Podeu veure les fotografies guanyadores com a imatge adjunta a aquesta notícia. 

El conjunt de fotografies presentades a concurs es poden veure en aquest àlbum del Flickr del COPC, i en aquesta pàgina de la III edició del Concurs l'Ull de la Psicologia podeu consultar els títols i els noms de les persones autores de les obres. Esperem que en gaudiu!


Comparteix



Comparteix

f

La tradicional Trobada nadalenca de la Delegació Territorial de Tarragona recupera la presencialitat
Serà dilluns 13 de desembre a "El Seminari" a les 19 h i s'entregaran de premis del concurs de fotografia de l'Ull de la psicologia i del de postals de Nadal de la Delegació.