f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC es suma a la 29ª campanya de recollida de joguines "Els seus drets en joc", de Creu Roja Joventut

El punt de recollida està obert a la ciutadania en horari de dilluns a dijous de 9 a 17 h i, divendres, de 9 a 15h a la Seu de Tarragona del COPC.

La Delegació Territorial de Tarragona col·labora amb la 29ª campanya de recollida de joguines "Els seus drets en joc", de Creu Roja Joventut, amb un punt fix de recollida de joguines.

La campanya té per objectiu principal que cada infant rebi una joguina educativa nova, segura, no bèl·lica i no sexista, tal com s’estableix a l’article 31 de la Convenció dels Drets dels Infants. Una oportunitat de fomentar els valors de cooperació, empatia i solidaritat entre els col·legiats i col·legiades del territori.

El punt de recollida està obert a la ciutadania en horari de dilluns a dijous de 9 a 17 h i els divendres de 9 a 15 h, a la Seu de Tarragona del COPC, al Carrer Ramón y Cajal, 11 1-3 de Tarragona. 

Les joguines han de ser noves, segures, no bèl·liques ni sexistes, tal i com veureu detallat en aquest document.  

Esperem la vostra col·laboració o solidaritat amb aquesta iniciativa!

Comparteix

f

La Junta de la Delegación Territorial de Tarragona organiza la I Feria de la Psicología en la Rambla Nova de la ciudad el 27 y 28 de septiembre
Este evento tiene como objetivo acercar la psicología a la ciudadanía a través de diferentes espacios