f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC signa un conveni amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona

El foment conjunt d’accions multidisciplinàries en formació o en d’altres àmbits, sempre en benefici del pacient, finalitat del conveni.

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC ha signat un conveni, el passat 22 de febrer, amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona per desenvolupar accions conjuntes en benefici de les dues entitats. 

El conveni que vincula els dos col·legis professionals de Tarragona té l'objectiu fonamental de desenvolupar formacions multidisciplinàries entre les dues organitzacions, però no entesa com una única via de col·laboració, sinó com el punt de partida de fomenti col·laboracions també en altres àmbits. La finalitat de les accions a dissenyar i implementar sempre seria el benefici de la persona pacient, destinatari final dels professionals d'ambdues entitats.

Comparteix

 

Comparteix

f

La Delegació de Tarragona organitza una trobada per proposar idees i projectes a la Junta Rectora i dues setmanes d’actes per commemorar el patró de la psicologia
Conferències, taules rodones, la festa col·legial i el Cafè d’Huarte amb la Junta Rectora són les convocatòries que la Delegació prepara per a tu a partir de demà dia 24 de febrer.