f

La Delegació Territorial de Tarragona participa a les activitats de l’Abril, mes de la salut de la Xarxa Tarragona Saludable

Les entitats que formen part de la Xarxa organitzen diferents activitats com caminades, conferències i tallers per promoure un estil de vida saludable.

Un any més, la Xarxa Tarragona Saludable organitza l’Abril, mes de la salut, un conjunt d’activitats per promoure un estil de vida saludable a la ciutat. La Delegació Territorial de Tarragona del COPC participa a la Xarxa, que està integrada per diferents entitats que treballen per millorar la salut de la ciutadania, especialment la física, a través d’activitats per conscienciar la ciutadania sobre la importància que té l'activitat física i l'alimentació per a la salut. La Delegació Territorial aporta la dimensió de la salut mental a la xarxa, també fonamental per al benestar de les persones. 

La Delegació Territorial programa, en el marc del conjunt d’activitats d’Abril, mes de la salut, la conferència Planta cara a l’ansietat el proper 6 d'abril, en modalitat presencial i en línia. La conferència és gratuïta i serà impartida per la Dra. María José Serrano, Doctora en Psicologia per la Universitat Rovira Virgili. La inscripció a la conferència ja és oberta a en aquest enllaç a l’apartat de formació del web

La resta d’activitats de les entitats de la Xarxa Tarragona Saludable es programen de l’1 al 28 d’abril i es poden consultar en aquest cartell. Apunta’t al màxim de convocatòries i fes salut! 

Comparteix

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC signa un conveni amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona
El foment conjunt d’accions multidisciplinàries en formació o en d’altres àmbits, sempre en benefici del pacient, finalitat del conveni.