f

La Delegación Territorial de Tarragona del COPC firma el convenio de colaboración con el Colegio oficial de Veterinarios de Tarragona

El acuerdo se singó el pasado 31 de mayo

El passat 31 de maig es va signar el conveni de col·laboració entre la Delegació Territorial de Tarragona del COPC i el Col·legi oficial de Veterinaris de Tarragona on ambdues entitats estan interessades a cooperar en totes aquelles qüestions que, de mutu interès puguin sorgir. 

Les dues entitats també es comprometen a col·laborar activament, atesos els mitjans disponibles segons cada situació, per fomentar la lluita contra l’intrusisme, l’ocupabilitat i/o l’assoliment de competències professionals. El format de les activitats que puguin realitzar-se serà  aquell que ambdues parts hagin acordat per a les diferents iniciatives a través de conferències tècniques, activitats  formatives, tallers, cursos, jornades conjuntes.

El  conveni  té una vigència d’un any, podent prorrogar-se per iguals períodes, amb un preavís de dos mesos, i ser modificat en qualsevol moment per mutu acord de les parts.

L'acord ha estat signat per Eva Llatser com a presidenta de la Delegació de Tarragona del COPC i Verónica Araunabeña, presidenta del Col·legi oficial de Veterinaris de Tarragona.

Comparteix


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona organitza la IV Jornada: “Psicologia de l'esport, el valor de la salut”
L’acte es farà el 6 de maig, de 9 a 14 h