f

La Jornada: Autolesions en infants i adolescents us espera el proper 7 de març

La Delegació Territorial de Tarragona programa una jornada per ajudar els professionals de l'educació i la psicologia.

La Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) organitza la Jornada: Autolesions en infants i adolescents el proper 7 de març, en horari de 9:30 a 12:30 h. La jornada pretén ajudar als professionals de l’educació i de la psicologia a entendre què hi ha darrera de les conductes autolesives per prevenir i detectar els factors de risc que poden portar a aquestes conductes.

Els objectius del programa són identificar els tipus de conductes, conèixer què podem fer per prevenir aquestes conductes, identificar els factors de risc i saber què podem fer per detectar aquestes conductes i, finalment, dotar els assistents de recursos i eines. El programa consta d'una ponència inicial, Autolesions en temps de Covid, a càrrec de Daniel Vega - doctor en psiquiatria i psicologia i membre del GRETA (Grup d'estudi i tractament de l'autolesió)- i una taula rodona, L'autolesió en joves: respostes fàcils a qüestions complexes, en què participaren els psicòlegs Joaquim Puntí i Anna Sintes, el director del Col·legi Sant Pau, el pedagog Pablo Muñoz, i la metgessa i coordinadora dels CMIJ de Terrassa i Sant Cugat, Iria Méndez.

L'activitat compta amb la col·laboració del Col·legi Sant Pau de Tarragona, que acollirà la jornada en format presencial, a la Sala d'Actes del centre.

L'activitat és gratuïta prèvia inscripció a este enlace a l'apartat de formació del web del COPC, .


Comparteix


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona renova la col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona
L'acord renova el signat l'any 2019