f

La tradicional Trobada nadalenca de la Delegació Territorial de Tarragona recupera la presencialitat

Serà dilluns 13 de desembre a "El Seminari" a les 19 h i s'entregaran de premis del concurs de fotografia de l'Ull de la psicologia i del de postals de Nadal de la Delegació.

La Delegació Territorial de Tarragona prepara amb il·lusió la seva tradicional Trobada nadalenca que, després de celebrar-se virtualment l'any passat, recupera la presencialitat. 

La celebració, que serà el dilluns 13 de desembre a "El Seminari" Centre Tarraconense a les 19 h, convida a tots els col·legiats i col·legiades i les seves famílies a brindar per l'any entrant amb la Junta Rectora de la Delegació. El bon menjar i la diversió estaran assegurats en aquest acte lúdic tan esperat. 

A més, cal destacar en l'acte es lliuraran els premis de fotografia de l'Ull de la psicologia de 2021, el concurs de fotografia de la Delegació que s'ha celebrat enguany. D’altra banda cal recordar també que, com és tradicional, en la trobada es lliuraran els premis del concurs per a la postal de Nadal de la Delegació.  

Per assistir a l’esdeveniment és imprescindible confirmar-hi l'assistència -com a màxim el dia 9 de desembre- al 977 21 41 02 o al correu electrònic copc.t@copc.cat

Comparteix

Comparteix

f

Les X Jornades de Mediació a Tarragona comencen el proper 22 de novembre per videoconferència
Els dies 22, 23, 24, 29, 30 de novembre i l’1 de desembre, sempre en horari de tarda, hi ha sessió de les X Jornades.