Dr. Eduard Serrano-Troncoso
El Dr. Eduard Serrano-Troncoso és llicenciat i doctor en psicologia, des de 2013 és el cap de la Unitat Funcional Integrada de Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA) de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. És professor associat de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Ramon Llull. Actualment lidera la línia de recerca emergent de TCA i patologies afins dins del Grup de Recerca en Salut Mental InfantoJuvenil de l’Institut de Recerca de SJD. Des de 2017 és el secretari de la Asociación Española para el Estudio de los Trastornos de la Conducta Alimentaria (AEETCA).
Universitat de Barcelona
Universitat Ramon Llull
Dr. David Gallardo-Pujol
David Gallardo-Pujol és catedràtic de psicologia a la Universitat de Barcelona, expert en personalitat, avaluació i psicometria. Ha liderat nombrosos projectes de recerca centrats en la salut mental i l'ús de tecnologies digitals per promoure-la. El seu treball se centra en la recerca de solucions innovadores per al benestar psicològic a través de la tecnologia, essent un referent en l'aplicació de models psicomètrics avançats en l'àmbit de la salut mental laboral. La seva contribució al projecte MetrikaMind subratlla el seu compromís amb la millora de l'atenció psicològica mitjançant eines digitals.
Universitat
de Barcelona
Dr. Roger Muñoz Navarro
Roger Muñoz Navarro és professor permanent laboral a la Universitat de València, al Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Està acreditat a professor titular per ANECA. La carrera investigadora del professor Roger Muñoz, se situa en el camp dels tractaments psicològics basats en l'evidència per als trastorns emocionals en atenció primària i els processos cognitius de regulació de les emocions. Lidera diversos assaigs clínics centrats en el tractament psicològic dels trastorns emocionals en centres d'atenció primària, derivats de IAPT i PsicAP, que proposen la inclusió de psicòlegs clínics i generals sanitaris en l'àmbit de l'atenció primària.
Universitat de València
Sra. Yolanda Andreu Vidal
Treballa en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i als seus familiars des de l'any 2005. És directora de residència i centre d’atenció especialitzada per a persones amb discapacitat intel·lectual en la Fundació Vallparadís des de l’any 2010.
Diplomada en Treball Social per la UdL, llicenciada en Psicologia per la UB i acreditada com a psicòloga general sanitària, compta amb un Postgrau en Lideratge d’Equips de la UPC i un Títol d’Expert en Autisme per la Universitat de València. Va guanyar una beca d’investigació a l’any 2018 i actualment cursa un doctorat en psicologia a la UdG.
Universitat
de Girona
Dra. Anna Vilaregut Puigdesens
Doctora en Psicologia per la URL. Professora titular de la FPCEE Blanquerna. Coordinadora dels estudis de màsters universitaris i del Màster en Teràpia Familiar de la URL. IP del Grup de Recerca de Parella i Família de la URL. Psicoterapeuta de parella i família i supervisora docent acreditada per la FEAP i FEATF. Vicepresidenta de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF) i vocal de la Junta de la FEAP
.
Universitat Ramon LLul
Dra. Teresa Pretel Luque
Doctora en Psicologia per la URL. Professora Associada de la FPCEE Blanquerna. Membre del grup d’investigació Comunicació i Salut (COMSAL) de la URL. Directora IPSIDE Psicologia. Psicoterapeuta individual, parella i família.
Universitat Ramon Llull
Anna Vilaregut
Anna Vilaregut Puigdesens. Doctora en Psicologia per la URL. Professora Titular de la FPCEE Blanquerna. Coordinadora dels estudis de Màsters Universitaris i del Màster en Teràpia Familiar de la URL. IP del Grup de Recerca de Parella i Família (GRPF, 2021 SGR_Cat 00553) de la URL. Psicoterapeuta de parella i família i supervisora docent acreditada per la FEAP i FEATF. Vicepresidenta de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF) i Vocal de la Junta de la FEAP.
UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI
Tania Estapé
Tania Estapé és doctora en Psicologia, psicòloga especialista en psicologia clínica i experta en Psicooncologia. , i acreditada . Sòcia fundadora i actual presidenta de la Societat Espanyola de Psicooncologia i membre de la Junta de Europa Uomo (Federació europea de societats en càncer de pròstata). És coordinadora de Psicooncologia de la Fundación para la Educación Pública y la Formación en Cáncer (FEFOC (www.fefoc.org)) i facultativa especialista a l’Hospital de Terrassa (Consorci sanitari de Terrassa). ÉS professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya en els estudis de Psicologia i professora Doctora III a la UVICC-Universitat Central de Catalunya a la Facultat de Ciències de la Salut estant acreditada per l’AQU per diferents figures docents (lectora i agregada). És codirectora del Màster en Psicooncologia de la Universitat de Barcelona..
Societat Espanyola de Psicooncologia
Ricard Masip Pous
Consultor expert en Gestió estratègica de Persones i Desenvolupament Organitzacional. Ha col·laborat amb més de 40 companyies (multinacionals, nacionals i start-up) com a consultor d’organitzacions impulsant la funció de RRHH, el lideratge dels equips directius i la transformació d’estils i cultures de treball.
És Doctor en Psicologia (RRHH i Organitzacions) per la Universitat de Barcelona, Llicenciat en Psicologia (UB) i amb diferents postgraus en Direcció d’empreses a ESADE i Universitat de Barcelona.
És professor associat a la Universitat de Barcelona i professor associat sènior a EADA Business School.
Universitat de Barcelona
Dijous 11 de juliol
SALA 1
Matí
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Tarda
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
SALA 2
Matí
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Tarda
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Els millors ponents de cada especialitat a l'Escola d'Estiu de Psicologia
Aquest curs té com a objectiu principal compartir l’experiència, a psicòlegs clínics i
generals sanitaris, de la efectivitat d’un programa d’intervenció multifamiliar dirigit als
progenitors amb diverses estructures familiars denominat TEAm_FAM. Aquest programa té com a última finalitat de dotar, a les mares i als pares amb un fill/a amb diagnòstic de TEA, d’eines que promouen el seu benestar emocional, que els permeti
fomentar un clima saludable a partir de la millora de la comunicació i les relacions familiars bàsiques (conjugalitat i (co) parentalitat). Realitzar aquest curs pot ajudar als professionals de l’àmbit clínic i social a conèixer altres opcions de tractament dirigit a les famílies utilitzant eines digitals per la seva implementació. Aporta una major profundització en la realitat de les famílies, en especial des de la perspectiva relacional.
Fes clic damunt del nom
Obtingues tota la informació de cada ponent fent clic al botó
Obtingues tota la informació de cada ponent fent clic al botó
Dr. Ricard Masip Pous
Consultor expert en gestió estratègica de persones i desenvolupament organitzacional. Ha col·laborat amb més de 40 companyies (multinacionals, nacionals i start-up) com a consultor d’organitzacions impulsant la funció de recursos humans, el lideratge dels equips directius i la transformació d’estils i cultures de treball. És doctor en Psicologia (RH i organitzacions) per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Psicologia (UB) i amb diferents postgraus en direcció d’empreses a ESADE i la Universitat de Barcelona. És professor associat a la Universitat de Barcelona i professor associat sènior a EADA Business School.
Universidad de Barcelona
EADA
Dr. Jose Ramón Lago
Jose Ramón Lago és doctor en Psicologia, professor del Departament de Psicologia de la UVIC-UCC i membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) adscrit a la mateixa universitat coordinant la línia de recerca “cooperació entre alumnat-col·laboració entre professorat” des de la qual ha liderat diferents projectes de recerca i contractes de transferència de coneixement.
Universitat de Vic
Dra. Maria Teresa Segués
Maria Teresa Segués és doctora en Psicologia, professora del Departament de Psicologia de la UVIC-UCC i membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) i del grup de formadors/es sobre educació inclusiva, cooperació entre alumnes i col·laboració entre professors, UVIC-UCC. Ha participat de diferents projectes de recerca i contractes de transferència de coneixement sobre l’àmbit.
Universitat
de Vic
Dra. Magda Rivero García
Magda Rivero és doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB) i professora titular del Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació, de la Facultat de Psicologia de la UB. Dirigeix, amb Rosa Vilaseca, el Màster Intervenció Professional en Atenció precoç, títol propi de la UB. Coordina el Grup Consolidat d'Innovació Docent en Psicologia del Desenvolupament. Ha estat membre de l'equip de recerca i investigadora principal de diversos projectes sobre desenvolupament infantil normatiu i amb discapacitat, desenvolupament de la comunicació i del llenguatge, suport parental al desenvolupament infantil, i educació familiar i escolar.
Universitat de Barcelona
Dra. Carmen Borrás Sansaloni
Doctora en Psicología, profesora titular de Personalidad, Evaluación y Tratamiento Psicológico de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Máster en Psicología Jurídica. Acreditada experta en psicología forense. Con perfil profesional de evaluación psicológica, imparte docencia en evaluación y diagnóstico psicológico y en psicología forense, entre otras. Ha formado parte de distintos proyectos formativos y de investigación enmarcados en la psicología forense y cuenta con una amplia trayectoria aplicada en este ámbito.
Universitat de les Illes Balears
Carmen Borrás Sansaloni
Doctora en Psicología, Profesora Titular de Personalidad, Evaluación y Tratamiento Psicológico de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Máster en Psicología Jurídica. Acreditada experta en Psicología Forense. Con perfil profesional de Evaluación Psicológica, imparte docencia en Evaluación y Diagnóstico Psicológico y en Psicología Forense, entre otras. Ha formado parte de distintos proyectos formativos y de investigación enmarcados en la Psicología Forense y cuenta con una amplia trayectoria aplicada en este ámbito.
UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS
Yolanda Andreu Vidal
Treballa en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i als seus familiars des de l'any 2005. És Directora de Residència i Centre d’Atenció Especialitzada per a persones amb Discapacitat Intel·lectual en la Fundació Vallparadís des de l’any 2010.
Diplomada en Treball Social per la UdL, Llicenciada en Psicologia per la UB i acreditada com a Psicòloga General Sanitària, compta amb un Postgrau en Lideratge d’Equips de la UPC i un Títol d’Expert en Autisme per la Universitat de València. Va guanyar una BECA d’Investigació a l’any 2018 i actualment cursa un Doctorat en Psicologia en la UdG.
Universitat
de Girona
D
avid Gallardo-Pujol
Dr. David Gallardo-Pujol és Catedràtic de Psicologia a la Universitat de Barcelona, expert en personalitat, avaluació i psicometria. Ha liderat nombrosos projectes de recerca centrats en la salut mental i l'ús de tecnologies digitals per a la seva promoció. El seu treball se centra en la recerca de solucions innovadores per al benestar psicològic a través de la tecnologia, essent un referent en l'aplicació de models psicomètrics avançats a l'àmbit de la salut mental laboral. La seva contribució al projecte MetrikaMind subratlla el seu compromís amb la millora de l'atenció psicològica mitjançant eines digitals.
Universitat de Barcelona
Roger Muñoz Navarro
Dr. Roger Muñoz Navarro és Professor Permanent Laboral a la Universitat de València, al Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Està acreditat a Professor Titular per ANECA. La carrera investigadora del professor Roger Muñoz Navarro, se situa en el camp dels tractaments psicològics basats en l'evidència per als trastorns emocionals en atenció primària i els processos cognitius de regulació de les emocions. Lidera diversos assaigs clínics centrats en el tractament psicològic dels trastorns emocionals en centres d'atenció primària, derivats del IAPT i PsicAP, que proposen la inclusió de Psicòlegs Clínics i General Sanitaris en l'àmbit de l'atenció primària.
Universitat
de València
Saül Martínez
Neuropsicòleg a la Unitat de Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, on co-coordina la consulta de la malaltia de Huntington i la consulta de malalties minoritàries que cursen amb trastorns del moviment. És investigador del Grup de Malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment de l'Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau i del Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa en Malalties Neurodegeneratives (CIBERNED) de l'Institut de Salut Carlos III. Coordinador del Cognitive Phenotype Working Groupy, membre del consell assessor científic de la European Huntington’s Disease Network i del Grup de Treball en Neuropsicologia dels Trastorns del Moviment.
Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu
Jose Ramón Lago
Jose Ramón Lago, és doctor en Psicologia, professor del Departament de Psicologia de la UVIC-UCC i membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) adscrit a la mateixa universitat coordinant la línia de recerca “Cooperació entre alumnat-Col·laboració entre professorat” des de la qual ha liderat diferents projectes de recerca i contractes de transferència de coneixement.
UNIVERSITAT DE VIC
Maria Teresa Segués
Maria Teresa Segués és doctora en Psicologia, professora del Departament de Psicologia de la UVIC-UCC i membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) i del grup de formadors/es sobre Educació Inclusiva, cooperació entre alumnes i col·laboració entre professors, UVIC-UCC. Ha participat de diferents projectes de recerca i contractes de transferència de coneixement sobre l’àmbit.
UNIVERSITAT DE VIC
Tania Estapé
Tania Estapé és doctora en Psicologia, psicòloga especialista en psicologia clínica i experta en Psicooncologia. , i acreditada . Sòcia fundadora i actual presidenta de la Societat Espanyola de Psicooncologia i membre de la Junta de Europa Uomo (Federació europea de societats en càncer de pròstata). És coordinadora de Psicooncologia de la Fundación para la Educación Pública y la Formación en Cáncer (FEFOC (www.fefoc.org)) i facultativa especialista a l’Hospital de Terrassa (Consorci sanitari de Terrassa). ÉS professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya en els estudis de Psicologia i professora Doctora III a la UVICC-Universitat Central de Catalunya a la Facultat de Ciències de la Salut estant acreditada per l’AQU per diferents figures docents (lectora i agregada). És codirectora del Màster en Psicooncologia de la Universitat de Barcelona..
Societat Espanyola de Psicooncologia
Ricard Masip Pous
Consultor expert en Gestió estratègica de Persones i Desenvolupament Organitzacional. Ha col·laborat amb més de 40 companyies (multinacionals, nacionals i start-up) com a consultor d’organitzacions impulsant la funció de RRHH, el lideratge dels equips directius i la transformació d’estils i cultures de treball.
És Doctor en Psicologia (RRHH i Organitzacions) per la Universitat de Barcelona, Llicenciat en Psicologia (UB) i amb diferents postgraus en Direcció d’empreses a ESADE i Universitat de Barcelona.
És professor associat a la Universitat de Barcelona i professor associat sènior a EADA Business School.
Universitat de Barcelona
Anna Vilaregut Puigdesens
Anna Vilaregut Puigdesens. Doctora en Psicologia per la URL. Professora Titular de la FPCEE Blanquerna. Coordinadora dels estudis de Màsters Universitaris i del Màster en Teràpia Familiar de la URL. IP del Grup de Recerca de Parella i Família (GRPF, 2021 SGR_Cat 00553) de la URL. Psicoterapeuta de parella i família i supervisora docent acreditada per la FEAP i FEATF. Vicepresidenta de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF) i Vocal de la Junta de la FEAP.
Universitat Ramon Llull
Dijous 11 de juliol
SALA 1
Matí
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Tarda
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
SALA 2
Matí
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Tarda
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Dra. Beatriz Benavente
Doctora en Psicologia per la Universitat de les Illes Balears on també exerceix com a professora associada a la carrera d'educació social. La seva especialitat és la intervenció clínica amb víctimes d'abús sexual infantil i adolescent com a psicòloga a la Fundació RANA, una ONG de Balears, des de 2008. Ha dirigit el disseny i validació de l’eina de detecció del risc d’explotació sexual de la infància i l'adolescència, dos projectes a càrrec de l’Institut Balear de la Dona i el Govern de les Illes Balears.
Universitat
de les Illes Balears
Dr. Lluís Ballester
Doctor en Sociologia, professor de mètodes d'investigació a la Universitat de les Illes Balears. Investigador especialitzat en els impactes de la pornografia a la infància i adolescència. Codirector dels diagnòstics sobre accés, consum i conseqüències de la pornografia a Espanya (2018), Illes Balears (2022) i Portugal (2023). Membre de l'equip de recerca de l'estudi diagnòstic liderat per la Universitat de València sobre accés, consum i conseqüències de la pornografia a la comunitat valenciana. Les seves publicacions internacionals i els treballs de divulgació es poden trobar a www.researchgate.net
Universitat de les Illes Balears
Dra. Carmen Fernández Fillol
Doctora en Psicologia per la Universidad de Granada y psicòloga general sanitària per la Universidad de Málaga. Forma part del grup d'investigación Pnínsula de la Universidad de Granada i concretament de l'equip del Proyecto Believe, el qual estudia les seqüeles psicològicas, neuropsicològiques i cerebrals en dones supervivents de violència de gènere. El seu interès se centra en l'estudi del trastorn d'estrès posttraumàtic complex en aquesta població. A més, és col·laboradora del grup internacional d'estudis traumàtics (G-Stress Project i International Trauma Consortium) i del grup de lideratge europeu de la Societat Europea d'Estudis Traumàtics (Future Leadership Group ESTSS).
Universidad de Granada
Dr. Miguel Pérez García
Doctor en Psicologia per la Universidad de Granada i responsable del grup d'investigació PNínsula de l'esmentada universitat (
www.pninsula.es
). Ha publicat diversos articles sobre neuropsicologia clínica aplicada a les dones supervivents de violència de gènere, incloent-hi estudis sobre alteracions neuropsicològiques i cerebrals que pateixen. També ha publicat diversos treballs sobre el trastorn d'estrès posttraumàtic complex (TEPT-C) en aquestes dones. Ha dirigit diversos projectes de recerca sobre aquesta temàtica. És coautor del llibre en obert
Neuropsicología de la Violencia de Género
.
Universidad de Granada
Dr. Àngel Guirado Serrat
Mestre, orientador, EAP, director d’EAP a la Selva II, exinspector coordinador d’orientació educativa, psicòleg, doctor en Psicologia per la UAB, docent a la Facultat de Psicologia a la UNED, director i ponent de cursos de postgrau i màster a la UdG, UB i Blanquerna sobre altes capacitats. Formador del Departament d’Educació en Diversitat i Altes Capacitats Intel·lectuals. Autor de llibres i articles sobre aquesta temàtica. Expert acreditat pel COPC sobre altes capacitats, avaluació i intervenció educativa. Actualment, president de la Junta Rectora del COPC a la Delegació de Girona. Escriptor i divulgador en premsa i televisions locals.
Universitat de Girona
Dra. Tania Estapé Madinabeitia
Tania Estapé és doctora en Psicologia, psicòloga especialista en psicologia clínica i experta en psicooncologia acreditada. Sòcia fundadora i actual presidenta de la Societat Espanyola de Psicooncologia i membre de la Junta de Europa Uomo (Federació europea de societats en càncer de pròstata). És coordinadora de psicooncologia de la Fundación para la Educación Pública y la Formación en Cáncer (FEFOC) i facultativa especialista a l’Hospital de Terrassa (Consorci Sanitari de Terrassa). És professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya en els estudis de psicologia i professora doctora III a la UVIC Universitat Central de Catalunya a la Facultat de Ciències de la Salut estant acreditada per l’AQU per diferents figures docents (lectora i agregada). És codirectora del Màster en Psicooncologia de la Universitat de Barcelona.
Universitat de Barcelona
Lluís Ballester
Doctor en Sociologia, professor de Mètodes d'Investigació a la Universitat de les Illes Balears. Investigador especialitzat en els impactes de la pornografia a la infància i adolescència. Codirector dels diagnòstics sobre accés, consum i conseqüències de la pornografia a Espanya (2018), Illes Balears (2022) i Portugal (2023). Membre de l'equip de recerca de l'Estudi diagnòstic liderat per la Universitat de València sobre accés, consum i conseqüències de la pornografia a la comunitat valenciana. Les seves publicacions internacionals i els treballs de divulgació es poden trobar a www.researchgate.net.
Universitat de les Illes Balears
Carmen Fernández
Doctora en Psicología por la Universidad de Granada y Psicóloga General Sanitaria por la Universidad de Málaga. Forma parte del grupo de investigación Pnínsula de la Universidad de Granada y concretamente del Equipo del Proyecto Believe, el cual estudia las secuelas psicológicas, neuropsicológicas y cerebrales en mujeres supervivientes de violencia de género. Su interés se centra en el estudio del Trastorno de Estrés Postraumático complejo en dicha población. Además es colaboradora del grupo internacionale de estudios traumáticos (G-Stress Project e International Trauma Consortium) y del grupo de liderazgo europeo de la Sociedad Europea de Estudios Traumáticos (Future Leadership Group ESTSS).
UNIVERSIDAD INTERNACIONAL
DE VALENCIA
Miguel Pérez García
Doctor en Psicología por la Universidad de Granada y responsable del grupo de investigación PNínsula de dicha universidad (
www.pninsula.es
). Ha publicado diversos artículos sobre Neuropsicologia Clínica aplicada a las mujeres supervivientes de violencia de genero, incluyendo estudios sobre alteraciones neuropsicológicas y cerebrales que sufren estas mujeres. También ha publicado diversos Trabajos sobre el Trastorno de Estrés Postraumático Complejo (TEPT-C) en dichas mujeres. Ha dirigido varios proyectos de investigación sobre esta temática. Es co-autor del libro en abierto
Neuropsicología de la Violencia de Género
.
Universidad
de Granada
Miguel Pérez García
Doctor en Psicología por la Universidad de Granada y responsable del grupo de investigación PNínsula de dicha universidad (
www.pninsula.es
). Ha publicado diversos artículos sobre Neuropsicologia Clínica aplicada a las mujeres supervivientes de violencia de genero, incluyendo estudios sobre alteraciones neuropsicológicas y cerebrales que sufren estas mujeres. También ha publicado diversos Trabajos sobre el Trastorno de Estrés Postraumático Complejo (TEPT-C) en dichas mujeres. Ha dirigido varios proyectos de investigación sobre esta temática. Es co-autor del libro en abierto
Neuropsicología de la Violencia de Género
.
Universidad
de Granada
D
avid Gallardo-Pujol
Dr. David Gallardo-Pujol és Catedràtic de Psicologia a la Universitat de Barcelona, expert en personalitat, avaluació i psicometria. Ha liderat nombrosos projectes de recerca centrats en la salut mental i l'ús de tecnologies digitals per a la seva promoció. El seu treball se centra en la recerca de solucions innovadores per al benestar psicològic a través de la tecnologia, essent un referent en l'aplicació de models psicomètrics avançats a l'àmbit de la salut mental laboral. La seva contribució al projecte MetrikaMind subratlla el seu compromís amb la millora de l'atenció psicològica mitjançant eines digitals.
Universitat de Barcelona
Roger Muñoz Navarro
Dr. Roger Muñoz Navarro és Professor Permanent Laboral a la Universitat de València, al Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Està acreditat a Professor Titular per ANECA. La carrera investigadora del professor Roger Muñoz Navarro, se situa en el camp dels tractaments psicològics basats en l'evidència per als trastorns emocionals en atenció primària i els processos cognitius de regulació de les emocions. Lidera diversos assaigs clínics centrats en el tractament psicològic dels trastorns emocionals en centres d'atenció primària, derivats del IAPT i PsicAP, que proposen la inclusió de Psicòlegs Clínics i General Sanitaris en l'àmbit de l'atenció primària.
Universitat
de València
Saül Martínez
Neuropsicòleg a la Unitat de Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, on co-coordina la consulta de la malaltia de Huntington i la consulta de malalties minoritàries que cursen amb trastorns del moviment. És investigador del Grup de Malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment de l'Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau i del Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa en Malalties Neurodegeneratives (CIBERNED) de l'Institut de Salut Carlos III. Coordinador del Cognitive Phenotype Working Groupy, membre del consell assessor científic de la European Huntington’s Disease Network i del Grup de Treball en Neuropsicologia dels Trastorns del Moviment.
Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu
Jose Ramón Lago
Jose Ramón Lago, és doctor en Psicologia, professor del Departament de Psicologia de la UVIC-UCC i membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) adscrit a la mateixa universitat coordinant la línia de recerca “Cooperació entre alumnat-Col·laboració entre professorat” des de la qual ha liderat diferents projectes de recerca i contractes de transferència de coneixement.
UNIVERSITAT DE VIC
Maria Teresa Segués
Maria Teresa Segués és doctora en Psicologia, professora del Departament de Psicologia de la UVIC-UCC i membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) i del grup de formadors/es sobre Educació Inclusiva, cooperació entre alumnes i col·laboració entre professors, UVIC-UCC. Ha participat de diferents projectes de recerca i contractes de transferència de coneixement sobre l’àmbit.
UNIVERSITAT DE VIC
Tania Estapé
Tania Estapé és doctora en Psicologia, psicòloga especialista en psicologia clínica i experta en Psicooncologia. , i acreditada . Sòcia fundadora i actual presidenta de la Societat Espanyola de Psicooncologia i membre de la Junta de Europa Uomo (Federació europea de societats en càncer de pròstata). És coordinadora de Psicooncologia de la Fundación para la Educación Pública y la Formación en Cáncer (FEFOC (www.fefoc.org)) i facultativa especialista a l’Hospital de Terrassa (Consorci sanitari de Terrassa). ÉS professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya en els estudis de Psicologia i professora Doctora III a la UVICC-Universitat Central de Catalunya a la Facultat de Ciències de la Salut estant acreditada per l’AQU per diferents figures docents (lectora i agregada). És codirectora del Màster en Psicooncologia de la Universitat de Barcelona..
Societat Espanyola de Psicooncologia
Ricard Masip Pous
Consultor expert en Gestió estratègica de Persones i Desenvolupament Organitzacional. Ha col·laborat amb més de 40 companyies (multinacionals, nacionals i start-up) com a consultor d’organitzacions impulsant la funció de RRHH, el lideratge dels equips directius i la transformació d’estils i cultures de treball.
És Doctor en Psicologia (RRHH i Organitzacions) per la Universitat de Barcelona, Llicenciat en Psicologia (UB) i amb diferents postgraus en Direcció d’empreses a ESADE i Universitat de Barcelona.
És professor associat a la Universitat de Barcelona i professor associat sènior a EADA Business School.
Universitat de Barcelona
Anna Vilaregut Puigdesens
Anna Vilaregut Puigdesens. Doctora en Psicologia per la URL. Professora Titular de la FPCEE Blanquerna. Coordinadora dels estudis de Màsters Universitaris i del Màster en Teràpia Familiar de la URL. IP del Grup de Recerca de Parella i Família (GRPF, 2021 SGR_Cat 00553) de la URL. Psicoterapeuta de parella i família i supervisora docent acreditada per la FEAP i FEATF. Vicepresidenta de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF) i Vocal de la Junta de la FEAP.
Universitat Ramon Llull
Dijous 11 de juliol
SALA 1
Matí
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Tarda
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
SALA 2
Matí
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Tarda
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Dr. Saül Martínez-Horta
Neuropsicòleg a la Unitat de Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, on cocoordina la consulta de la malaltia de Huntington i la consulta de malalties minoritàries que cursen amb trastorns del moviment. És investigador del Grup de Malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment de l'Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau i del Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa en Malalties Neurodegeneratives (CIBERNED) de l'Institut de Salut Carlos III. Coordinador del Cognitive Phenotype Working Groupy, membre del consell assessor científic de la European Huntington’s Disease Network i del Grup de Treball en Neuropsicologia dels Trastorns del Moviment.
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Sra. Marta Balagué
Llicenciada en Psicologia per la UAB. Màster en Neuropsicologia Clínica i Rehabilitació Cognitiva per ISEP. Màster en Neurociències per la UAB. Experta en neuropsicologia clínica pel COPC i el COP. Neuropsicòloga clínica en el Servei de Neurologia del Complex Hospitalari Moisès Broggi des de 2006. Dedicació exclusiva en l'avaluació i diagnòstic neuropsicològic en patologies neurològiques, amb especialització en demències, trastorns del moviment i esclerosi múltiple. Col·laboració en grups d'experts com EM-NeuropsicoRed. Docent de grau i postgrau a la Universitat de Barcelona i col·laboració com a docent en diversos màsters de neuropsicologia clínica, com el de la UAB.
Universitat de Barcelona
Dra. Maria Mataró Serrat
Maria Mataró és catedràtica del Departament de Psicologia Clínica i Psicobiologia de la Universitat de Barcelona. Ha publicat 3 llibres i més de 70 articles en revistes internacionals, liderant 5 projectes de recerca competitius nacionals i participant en 4 projectes internacionals. El seu interès investigador se centra en l'envelliment saludable i la malaltia cerebrovascular, estudiant marcadors cerebrovasculars relacionats amb la cognició per a la detecció precoç de risc de declivi cognitiu i caracteritzant mecanismes neurobiològics d'intervencions per a la millora cognitiva i emocional, que inclouen l’activitat física, el mindfulness i l’entrenament cognitiu.
Universitat
de Barcelona
Dr. Josep Matalí
Josep Matalí, Doctor en Psiquiatria I Psicologia Mèdica, psicòleg clínic. Actualment és el cap de psicologia i de l’àmbit ambulatori de l'Àrea de Salut Mental de l'Hospital Sant Joan de Déu i coordinador de la Unitat de Conductes Addictives de l'Adolescent. És professor de la Universitat de Barcelona. Ha dedicat la seva activitat professional a l'abordatge dels trastorns duals així com en el maneig dels trastorns de conducta i de personalitat, d'adolescents i adults. En aquest camp combina múltiples activitats docents i de recerca.
Hospital Sant Joan de Déu
Dr. Sergi Corbella
Sergi Corbella és psicòleg especialista en psicologia clínica, psicoterapeuta i professor titular de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Imparteix docència al Grau de Psicologia i en el Màster de Psicologia General Sanitària de la URL. També és professor en diferents màsters i postgraus nacionals i internacionals. Coordinador clínic d’IDAPP.
Ha publicat nombrosos articles de recerca en psicoteràpia i, més concretament, sobre variables relacionades amb la interacció entre el terapeuta i el pacient. És l'investigador principal del Grup de Recerca Internacional sobre l'Estil Personal del Terapeuta.
Universitat Ramon Llull Blanquerna
Carmen Borrás Sansaloni
Doctora en Psicología, Profesora Titular de Personalidad, Evaluación y Tratamiento Psicológico de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Máster en Psicología Jurídica. Acreditada experta en psicología forense. Con perfil profesional de evaluación psicológica, imparte docencia en evaluación y diagnóstico psicológico y en psicología forense, entre otras. Ha formado parte de distintos proyectos formativos y de investigación enmarcados en la psicología forense y cuenta con una amplia trayectoria aplicada en este ámbito.
UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS
Yolanda Andreu Vidal
Treballa en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i als seus familiars des de l'any 2005. És directora de residència i centre d’atenció especialitzada per a persones amb discapacitat intel·lectual en la Fundació Vallparadís des de l’any 2010.
Diplomada en Treball Social per la UdL, llicenciada en Psicologia per la UB i acreditada com a psicòloga general sanitària, compta amb un Postgrau en Lideratge d’Equips de la UPC i un títol d’expert en autisme per la Universitat de València. Va guanyar una BECA d’Investigació a l’any 2018 i actualment cursa un doctorat en Psicologia a la UdG.
Universitat
de Girona
D
avid Gallardo-Pujol
Dr. David Gallardo-Pujol és Catedràtic de Psicologia a la Universitat de Barcelona, expert en personalitat, avaluació i psicometria. Ha liderat nombrosos projectes de recerca centrats en la salut mental i l'ús de tecnologies digitals per a la seva promoció. El seu treball se centra en la recerca de solucions innovadores per al benestar psicològic a través de la tecnologia, essent un referent en l'aplicació de models psicomètrics avançats a l'àmbit de la salut mental laboral. La seva contribució al projecte MetrikaMind subratlla el seu compromís amb la millora de l'atenció psicològica mitjançant eines digitals.
Universitat de Barcelona
Roger Muñoz Navarro
Dr. Roger Muñoz Navarro és Professor Permanent Laboral a la Universitat de València, al Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Està acreditat a Professor Titular per ANECA. La carrera investigadora del professor Roger Muñoz Navarro, se situa en el camp dels tractaments psicològics basats en l'evidència per als trastorns emocionals en atenció primària i els processos cognitius de regulació de les emocions. Lidera diversos assaigs clínics centrats en el tractament psicològic dels trastorns emocionals en centres d'atenció primària, derivats del IAPT i PsicAP, que proposen la inclusió de Psicòlegs Clínics i General Sanitaris en l'àmbit de l'atenció primària.
Universitat
de València
Saül Martínez
Neuropsicòleg a la Unitat de Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, on co-coordina la consulta de la malaltia de Huntington i la consulta de malalties minoritàries que cursen amb trastorns del moviment. És investigador del Grup de Malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment de l'Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau i del Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa en Malalties Neurodegeneratives (CIBERNED) de l'Institut de Salut Carlos III. Coordinador del Cognitive Phenotype Working Groupy, membre del consell assessor científic de la European Huntington’s Disease Network i del Grup de Treball en Neuropsicologia dels Trastorns del Moviment.
Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu
Jose Ramón Lago
Jose Ramón Lago, és doctor en Psicologia, professor del Departament de Psicologia de la UVIC-UCC i membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) adscrit a la mateixa universitat coordinant la línia de recerca “Cooperació entre alumnat-Col·laboració entre professorat” des de la qual ha liderat diferents projectes de recerca i contractes de transferència de coneixement.
UNIVERSITAT DE VIC
Maria Teresa Segués
Maria Teresa Segués és doctora en Psicologia, professora del Departament de Psicologia de la UVIC-UCC i membre del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) i del grup de formadors/es sobre Educació Inclusiva, cooperació entre alumnes i col·laboració entre professors, UVIC-UCC. Ha participat de diferents projectes de recerca i contractes de transferència de coneixement sobre l’àmbit.
UNIVERSITAT DE VIC
Tania Estapé
Tania Estapé és doctora en Psicologia, psicòloga especialista en psicologia clínica i experta en Psicooncologia. , i acreditada . Sòcia fundadora i actual presidenta de la Societat Espanyola de Psicooncologia i membre de la Junta de Europa Uomo (Federació europea de societats en càncer de pròstata). És coordinadora de Psicooncologia de la Fundación para la Educación Pública y la Formación en Cáncer (FEFOC (www.fefoc.org)) i facultativa especialista a l’Hospital de Terrassa (Consorci sanitari de Terrassa). ÉS professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya en els estudis de Psicologia i professora Doctora III a la UVICC-Universitat Central de Catalunya a la Facultat de Ciències de la Salut estant acreditada per l’AQU per diferents figures docents (lectora i agregada). És codirectora del Màster en Psicooncologia de la Universitat de Barcelona..
Societat Espanyola de Psicooncologia
Ricard Masip Pous
Consultor expert en Gestió estratègica de Persones i Desenvolupament Organitzacional. Ha col·laborat amb més de 40 companyies (multinacionals, nacionals i start-up) com a consultor d’organitzacions impulsant la funció de RRHH, el lideratge dels equips directius i la transformació d’estils i cultures de treball.
És Doctor en Psicologia (RRHH i Organitzacions) per la Universitat de Barcelona, Llicenciat en Psicologia (UB) i amb diferents postgraus en Direcció d’empreses a ESADE i Universitat de Barcelona.
És professor associat a la Universitat de Barcelona i professor associat sènior a EADA Business School.
Universitat de Barcelona
Anna Vilaregut Puigdesens
Anna Vilaregut Puigdesens. Doctora en Psicologia per la URL. Professora Titular de la FPCEE Blanquerna. Coordinadora dels estudis de Màsters Universitaris i del Màster en Teràpia Familiar de la URL. IP del Grup de Recerca de Parella i Família (GRPF, 2021 SGR_Cat 00553) de la URL. Psicoterapeuta de parella i família i supervisora docent acreditada per la FEAP i FEATF. Vicepresidenta de la Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF) i Vocal de la Junta de la FEAP.
Universitat Ramon Llull
Dijous 11 de juliol
SALA 1
Matí
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Tarda
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
SALA 2
Matí
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.
Tarda
Great stories are for everyone even when only written for just one person. If you try to write with a wide, general audience in mind, your story will sound fake and lack emotion. No one will be interested. Write for one person. If it’s genuine for the one, it’s genuine for the rest.