f

Col·labora en l'enquesta sobre comportament i terminis de pagament de 2021 de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat

L’enquesta és confidencial i només demana 3 minuts emplenar-la.

La Plataforma Multisectorial contra la Morositat elabora, cada any, una enquesta sobre morositat per tal de poder analitzar l’evolució dels terminis de pagament. L'Encuesta sobre Plazos de Pago en España 2021 és la principal referència per a les polítiques de les administracions, tant en l’àmbit nacional com de la Unió Europea, i necessita el màxim de participació per aconseguir, d’una banda, resultats veraços i, de l’altra, fonamentar polítiques de reducció de la morositat. L’exemple més recent és de la posada en marxa per part d’Hisenda d’un mecanisme per reduir la morositat municipal.

PIMEC, organització que manté un conveni amb el COPC i que proveeix els col·legiats i col·legiades de tots aquests serveis per a l’exercici professional, sol·licita als psicòlegs i psicòlogues col·legiats la seva participació en l’enquesta, per tal d’obtenir dades sobre la morositat -general, i específica en el sector- de l’any 2021.

L’enquesta és absolutament confidencial, només demana 3 minuts emplenar-la i obtindrà una informació que pot ser de valor per a les persones col·legiades. Si vols emplenar-la, fes clic aquí.


Comparteix

f

Inscriu-te a les III Jornades Internacionals EDAI 2022, sobre Autisme, Neurodesenvolupament i Salut Mental del 27, 28 i 29 d'abril
Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un 20% de descompte en el preu.