f

Dia Europeu de la Mediació: cap a una cultura de pau

El COPC entrevista a l'experta Cristina Martínez de la Secció ARC, publica una infografia amb les avantatges de la mediació i presenta un recull bibliogràfic i dues formacions per informar-se a fons.

El Centre de Mediació de Catalunya (CMC) defineix la mediació com "un mètode que afavoreix una gestió constructiva del conflicte, i un intent d’apropar les parts d’una controvèrsia, amb l’ajuda d’un tercer imparcial i neutral, la persona mediadora, que facilita un restabliment de la comunicació, amb l'objectiu d'apropar posicions i aconseguir acords satisfactoris per a totes les parts".
 
Amb motiu del 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, i de la Setmana de la Mediació, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha preparat diferents materials per conèixer la seva situació actual i els seus avantatges davant la via judicial, intentar preveure la seva tendència i aprofundir en el coneixement de la matèria. 
 

Entrevista a Cristina Martínez, vicepresidenta de la Secció ARC

Parlem amb la psicòloga i mediadora sobre el present i el futur del sector, la relació de la psicologia de la mediació amb altres professions com el dret, i la seva aportació a la societat per tal de canviar l'actual cultura de la judicialització pel diàleg i la cultura de pau. 
 
Llegiu l'entrevista completa al PSIARA
  

Infografia: 5 motius per escollir la mediació i no la via judicial

S'estalvien temps i diners, no hi ha "perdedors"... Trobareu els 5 motius de pes i la comparació amb els contenciosos a la infografia ja disponible:

En català
En castellà
 

Formacions
Bibliografia

Per últim, l'equip de la biblioteca del COPC ha triat i posa a la vostra disposició els 11 títols més interessants sobre el tema, de consulta online gratuita per totes les persones col·legiades.
 
 ↪ Vegeu selecció de llibres gratuïts sobre mediació

Comparteix

f

II Congrés de Mediació en Salut: inscripcions ja obertes per a l'edició que "ampliarà xarxes" del 25 de gener al 22 de febrer
Comptarà amb conferències i taules rodones virtuals els dies 25 de gener i 1, 8, 15 i 22 de febrer, i tancarà amb l'entrega de premis a les millors comunicacions.